Τετ01232019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ05:20:08 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Λέμε ΟΧΙ στον εθνικισμό και στα σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ»

Τη «δόξα» του Πατούλη που έσπευσε να συγκαλέσει το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. με θέμα τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο της περασμένης Κυριακής φαίνεται ότι ζήλεψαν ορισμένοι στο Δήμο Πεντέλης.

Περισσότερα...

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Σάββατο 19 Γενάρη στις 21:00 στο The GROUNDS

Σας προσκαλούμε στην κοπή της πίτας για το 2019 της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης για να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος με ποτό και κουβέντα.

Περισσότερα...

Λαϊκό γλέντι από ΚΟΒ Μελισσίων – Πεντέλης

Φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε σε μια ακόμα συνεστίαση της Κομματικής μας Οργάνωσης. Σας ευχαριστούμε για την παρουσίας σας εδώ, όπως ευχαριστούμε και όλους τους συντρόφους, τους φίλους αλλά και τους μουσικούς που συμβάλλουν στη διοργάνωση της σημερινής βραδιάς.

Περισσότερα...

Συνεστιαση ΚΚΕ στα Βριλήσσια

Η ΚΟΒ Βριλησσίων του ΚΚΕ σας προσκαλεί στην συνεστίασή της, στο  πλαίσιο της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης του ΚΚΕ και τιμώντας τα 100 χρόνια ΚΚΕ, στο πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης» (ΤΥΠΕΤ), στην Παρασκευή 14/12, στις 20:30!

Συνεστίαση για τα 100 χρόνια του Κ.Κ.Ε

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Έλα κι εσύ στη συνεστίαση της Οργάνωσης μας στα πλαίσια της οικονομικής εξόρμησης Νοέμβρη-Δεκέμβρη 2018.

Περισσότερα...

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ . «Ο Δρόμος μας»

Σε κινηματογραφικές αίθουσες όλης της χώρας ξεκίνησε από χτες να προβάλλεται το Ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, με τίτλο «Ο Δρόμος μας». Στα 100 λεπτά του έργου συμπυκνώνεται η Ιστορία των 100 χρόνων δράσης του Κόμματος, μέσα από ντοκουμέντα, αρχειακό οπτικοακουστικό υλικό, μαρτυρίες και δραματοποίηση μερικών από τις πιο σημαντικές «στιγμές» της.

Περισσότερα...