Κυρ07222018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ08:35:50 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δυόμιση τόνους χαρτιού για ανακύκλωση συνέλεξαν οι μαθητές τον Μάιο και τον Ιούνιο

Τους δυόμιση τόνους άγγιξε η ποσότητα χαρτιού που συγκέντρωσαν τα σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, συμμετέχοντας ενεργά στο πρωτοποριακό Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Χαρτιού που υλοποιεί ο Δήμος σε συνεργασία με την Περιβαλλοντική Κοινότητα των GREEN ANGELS.

Περισσότερα...

Μήνυμα του Δημάρχου Λυκόβρυσης Πεύκης Τ. ΜΑΥΡΙΔΗ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

H 5η Ιουνίου που καθιερώθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ τον Δεκέμβριο του 1972 ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος αποτελεί μία ευκαιρία προβληματισμού για την οικολογική καταστροφή του πλανήτη μας, που παίρνει όλο και πιο απειλητικές διαστάσεις, αλλά και απολογισμού σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο για τις δράσεις και τη συμβολή μας στη θωράκιση του περιβάλλοντος.

Περισσότερα...

Συνεχίζονται οι προφεστιβαλικές περιβαλλοντικές δράσεις του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Συνεχίζονται οι περιβαλλοντικές μας δράσεις του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης στο πλαίσιο των προφεστιβαλικων εκδηλώσεων εν όψει του 41ου Φεστιβάλ Παιδιού με τη συμμετοχή παιδιών, μαθητών, εκπαιδευτικών συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σε αγαστή συνεργασία με την Ένωση Γονέων του Δήμου με τη συνδρομή εθελοντών και φορέων.

Περισσότερα...

Ρεκόρ Ανακύκλωσης Χαρτιού από τα σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Τους τρεις τόνους άγγιξε η πρώτη ποσότητα χαρτιού που συγκέντρωσαν τα σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης, συμμετέχοντας ενεργά στο πρωτοποριακό Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Χαρτιού που υλοποιεί ο Δήμος σε συνεργασία με την Περιβαλλοντική Κοινότητα των GREEN ANGELS.

Περισσότερα...

Ξεκινούν και στο Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης οι ψεκασμοί της Περιφέρειας για τα κουνούπια

Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί στο πλαίσιο του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής. Στο πλαίσιο του πρώτου κύκλου βιολογικών ψεκασμών που ξεκίνησε και συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα συμπεριλαμβάνεται και o Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης και πιο συγκεκριμένα το Ρέμα Πύρνας (οδοί Χαλκίδος- Γοργοποτάμου και Κρήτης).

Περισσότερα...

“Με επιτυχία υλοποιείται το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης”

Με επιτυχία υλοποιείται το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού που ξεκίνησε ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης, με την υποστήριξη της Κοινότητας των GREEN ANGELS και αφορά στην οργανωμένη ανακύκλωση σε όλα τα σχολεία και τα δημοτικά κτίρια της πόλης.

Περισσότερα...

“Συνεχίζονται οι φυτεύσεις καλλωπιστικών φυτών, θάμνων και δέντρων στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη φύτευση εποχιακών, κωνοφόρων δέντρων, θάμνων και καλλωπιστικών φυτών προχώρησε το Τμήμα Συντήρησης Πρασίνου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης σε κεντρικούς δρόμους και παρτέρια του Δήμου, παρέμβαση η οποία, κατά κοινή ομολογία, αναβαθμίζει αισθητικά την εικόνα των δρόμων του Δήμου.

Περισσότερα...

Συμμετοχή του Δημάρχου Λυκόβρυσης -Πεύκης στην ημερίδα του Δήμου Χαλανδρίου και του ΣΒΑΠ

Στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (Σ.Β.Α.Π.) για την παρουσίαση του πρωτοπόρου ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Waste4Think» συμμετείχε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης -Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

Περισσότερα...

«Δυναμικό ξεκίνημα για την ανακύκλωση χαρτιού σε όλα τα σχολεία του Δήμου»

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης  χαρτιού που υλοποιεί ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης, με την υποστήριξη της Κοινότητας των GREEN ANGELS και αφορά στην οργανωμένη ανακύκλωση σε όλα τα σχολεία και τα δημοτικά κτίρια της πόλης.

Περισσότερα...