Τετ01232019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ05:20:08 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ Δυόμιση τόνους χαρτιού για ανακύκλωση συνέλεξαν οι μαθητές τον Μάιο και τον Ιούνιο

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δυόμιση τόνους χαρτιού για ανακύκλωση συνέλεξαν οι μαθητές τον Μάιο και τον Ιούνιο

Τους δυόμιση τόνους άγγιξε η ποσότητα χαρτιού που συγκέντρωσαν τα σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, συμμετέχοντας ενεργά στο πρωτοποριακό Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Χαρτιού που υλοποιεί ο Δήμος σε συνεργασία με την Περιβαλλοντική Κοινότητα των GREEN ANGELS.

Πρόκειται για μια προσπάθεια, που ξεκίνησε στις αρχές του 2018 και η οποία στοχεύει στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση αλλά και την ενθάρρυνση των μαθητών, με στόχο κανένα χαρτί να καταλήγει στα σκουπίδια. Για τον λόγο αυτό έχει τοποθετηθεί ένας χάρτινος κάδος σε κάθε σχολική τάξη, από τα νηπιαγωγεία μέχρι και τα λύκεια, προσφέροντας τη δυνατότητα στους μαθητές να ανακυκλώνουν εύκολα και γρήγορα.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Χαίρομαι για τον ενθουσιασμό που δείχνουν οι μαθητές για την ανακύκλωση και για τα αποτελέσματα που πέτυχαν μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Η δράση ξεκίνησε πολύ καλά και επεκτάθηκε στα καταστραμμένα βιβλία, ανεβάζοντας τις συνολικές ποσότητες. Είμαι βέβαιος ότι στην επόμενη σχολική χρονιά θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κοινότητα GREEN ANGELS για την άψογη συνεργασία μέχρι σήμερα».