Δευ12172018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ03:56:51 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Στην Αγία Τριάδα η εθελοντική δεντροφύτευση του μήνα: Δήμος και Ηρακλειώτες δίνουν ραντεβού Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 11.00πμ στην εκκλησία Αγ. Τριάδας

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στην Αγία Τριάδα η εθελοντική δεντροφύτευση του μήνα: Δήμος και Ηρακλειώτες δίνουν ραντεβού Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 11.00πμ στην εκκλησία Αγ. Τριάδας

Στην γειτονιά της Αγίας Τριάδας θα γίνει η μηνιαία εθελοντική δεντροφύτευση που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής καλώντας τους Ηρακλειώτες, ειδικά τα παιδιά της πόλης, να συμμετέχουν. Το νέο ραντεβού είναι για την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 11.00 το πρωί στην πλατεία της εκκλησίας Αγ. Τριάδας.

Όπως και στις δράσεις των προηγούμενων μηνών, η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου θα προμηθεύσει τους εθελοντές «κηπουρούς» με δεντράκια και εργαλεία ώστε, μαζί με τους εργαζόμενους του Δήμου και το Σώμα Εθελοντών, να φυτεύσουν τους κοινόχρηστους χώρους της περιοχής (πεζοδρόμια, πλατείες κα).

Θυμίζουμε, τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει αντίστοιχες δράσεις στην Καναπίτσα και τον Πράσινο Λόφο με την συμμετοχή δεκάδων οικογενειών της πόλης οι οποίες, βοήθησαν να πρασινίσουν ακόμα περισσότερο οι γειτονιές μας ενώ τα μικρά παιδιά είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν και να μάθουν για την αξία της προστασίας του περιβάλλοντος.