Τετ01232019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ05:20:08 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Κόμισα της Φάμπρικας στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

Το ΠΕ.Α.Π του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης σε συνδιοργάνωση με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας παρουσιάζουν τη Θεατρική Κωμωδία: "H Κόμισσα της Φάμπρικας" του Κώστα Πρετεντέρη, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 8:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Είσοδος Ελεύθερη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης της Δ.Κ. Πεντέλης στο πλαίσιο των δράσεων του ΚΑΠΗ με πρόεδρο τον αντιδήμαρχο κο Ιωάννη Ζώη, σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή στο νέο μας τμήμα που αφορά τη δημιουργία χορωδίας.

Περισσότερα...

Παρουσίαση-ομιλία με θέμα: «Η γυναικεία ενδυμασία μέσα από τη νεοελληνική ζωγραφική», με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου

Εκδήλωση με θέμα: « Η γυναικεία ενδυμασία μέσα από τη νεοελληνική ζωγραφική» διοργανώνουν το Δ.Σ. του Περιβαλλοντικού, Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου –ΚΑΤ Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ).

Περισσότερα...

Νέος κύκλος μαθημάτων Δημιουργικής και Καλλιτεχνικής Απασχόλησης στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Νέο κύκλο μαθημάτων Δημιουργικής και Καλλιτεχνικής Απασχόλησης ξεκινά με το καινούργιο έτος ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής μέσα από τη δημοτική Ανώνυμη Εταιρία ΚΕΑΕΔΗΑ.

Περισσότερα...

Συνεχίζεται το πρόγραμμα δωρεάν κινηματογραφικών προβολών «CINE- παφές» του Δήμου Αμαρουσίου, στον κινηματογράφο ODEON στο Μαρούσι

Με τις ταινίες «Τέλειοι Ξένοι» και «Καζαντζάκης» συνεχίζεται ο φετινός κύκλος δωρεάν προβολών του Δήμου Αμαρουσίου που διοργανώνει η Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού στον κινηματογράφο ODEON στο Μαρούσι.

Περισσότερα...

Την Κυριακή 13/1 ο Δημήτρης Νανόπουλος στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

Σε επίτιμο δημότη Λυκόβρυσης- Πεύκης ανακηρύσσεται ο Δημήτρης Νανόπουλος, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης προσκαλεί τους πολίτες του Δήμου την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ρήγα Φεραίου) να παραβρεθούν στην ανακήρυξη και να παρακολουθήσουν την ομιλία του Έλληνα ακαδημαϊκού.

Περισσότερα...

Στο θέατρο «Η Φάρμα του Διαδικτύου» από τη θεατρική ομάδα «ΧΙΛΙΟΔΕΝΤΡΙ»

Το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» υποδέχεται τη βραβευμένη εκπαιδευτική παράσταση « Η Φάρμα του Διαδικτύου » από τη θεατρική ομάδα «ΧΙΛΙΟΔΕΝΤΡΙ»

Περισσότερα...

Εορταστική Συναυλία με το αγαπημένο συγκρότημα IDOLS, από το Δήμο Αμαρουσίου και την ΚΕΔΑ

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 7:00 το βράδυ, Πλατεία ΗΣΑΠ Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση (ΚΕΔΑ) διοργανώνουν μία ξεχωριστή συναυλία με το αγαπημένο συγκρότημα IDOLS, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος.

Περισσότερα...