Δευ11122018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ10:00:40 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, έκθεση ζωγραφικής του Μαρουσιώτη εικαστικού Δημήτρη Αλέκου

Την έκθεση ζωγραφικής του Μαρουσιώτη εικαστικού Δημήτρη Αλέκου φιλοξενεί ο Δήμος Αμαρουσίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Περισσότερα...

Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της μικρής Μαρουσιώτισσας εικαστικού Δανάης Μπακάλη εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της μικρής Μαρουσιώτισσας εικαστικού Δανάης Μπακάλη με τη στήριξη της δασκάλας της, εικαστικού κας Μαρίας Μινέτου εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Περισσότερα...

Αποτελέσματα 56ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Καλλιτεχνικής Κεραμικής 201

56η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής

25 Νοεμβρίου -31 Δεκεμβρίου

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου ο 56ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Καλλιτεχνικής Κεραμικής, έτους 2018 με την αξιολόγηση των έργων που υπέβαλλαν οι καλλιτέχνες. Ο Διαγωνισμός είναι ένας σημαντικός πολιτιστικός θεσμός και το κορυφαίο γεγονός στην Κεραμική Τέχνη.

Περισσότερα...

Ακριβά φωτάκια – φτωχά οράματα

Οι σύγχρονες κοινωνίες πάσχουν από έλλειψη οραμάτων. Οι σύγχρονες κοινωνίες πάσχουν από πολιτισμική κατήφεια. Το πολιτισμικό έλλειμμα οδηγεί σε ματωμένες βιτρίνες, όπως στη Γλάδστωνος.

Περισσότερα...

ΕΥΑ! ΝΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ! Για την ΜΚΟ “Αίτημα”

Ένα μουσικό παραμύθι για τον Παράδεισο, την Πτώση, με πρίγκιπες που γίνονται βάτραχοι, πολλά δηλητηριασμένα μήλα και εύγευστα ιαματικά τραγούδια...

Περισσότερα...

Έκθεση ζωγραφικής του Μαρουσιώτη ζωγράφου Βασίλη Βαγιάννη και τιμητική βραδιά για την 50χρονη προσφορά του στα εικαστικά και την τέχνη από το Δήμο Αμαρουσίου

Έκθεση ζωγραφικής του Μαρουσιώτη ζωγράφου Βασίλη Βαγιάννη διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 07:00 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο, Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Περισσότερα...

Την έκθεση Κεραμικής των Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Την αναβαθμισμένη συλλογή έργων Κεραμικής Τέχνης εκθέτουν οι σπουδαστές των Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, μέχρι την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Περισσότερα...

Στο ποντιακό γλέντι του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Ν. Καπετανίδης» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Στο ποντιακό γλέντι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» με την ευκαιρία της έναρξης της νέας περιόδου πολιτιστικής δημιουργίας, συμμετείχαν μέλη της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου εκ μέρους του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη.

Περισσότερα...

«…έως την ψυχή τα πράγματα του κόσμου…» στη γοητεία της σκιάς του Κώστα Καρυωτάκη

Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

...Από την απόγνωση και την οδύνη στο μέσα φως του ονείρου. Από την ερημία των τόπων στη νοσταλγία των ουρανών...

Περισσότερα...