Τετ01232019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ05:20:08 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ Χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης και προσφοράς από την Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης και προσφοράς από την Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης και προσφοράς, που διοργάνωσε η ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κεντρικού ΚΑΠΗ, με στόχο τα έσοδα να διατεθούν σε ευπαθείς οικογένειες της πόλης.

Ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης προλογίζοντας την εκδήλωση παρουσία δεκάδων μελών, μετέφερε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη και τις θερμές ευχές του για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, ενώ συγχαίροντας την Ομάδα Αγάπης για την κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη της προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, ευχήθηκε σε όλους «Καλά Χριστούγεννα» με υγεία και ευημερία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Δημοτική Σύμβουλος κα Κατερίνα Ιωάννου, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Ελένη Λέκκα –Καλαντζάκη και κα Ελένη Βλάχου- Σταματάκη και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Δημήτρης Καμπούκος.