Δευ07232018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ08:35:50 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διπλές κινηματογραφικές προβολές στο Άλσος Βαρβαρέσου από 12 μέχρι 15/7

Συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές στο Άλσος Βαρβαρέσου και τον Ιούλιο. Από την Πέμπτη 12/7 έως και την Κυριακή 15/7 το ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης διοργανώνει διπλές προβολές για μικρούς και μεγάλους με ελεύθερη είσοδο.

Περισσότερα...

Την Παρασκευή 22/6 τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής Ενηλίκων

 Παρασκευή 22 Ιουνίου-Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Το ΠΕ.Α.Π του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης σε συνεργασία με το Εργαστήρι Ζωγραφικής διοργανώνει Έκθεση Ζωγραφικής Ενηλίκων στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης».

Περισσότερα...

Ξεκινά το Πρόγραμμα Κινηματογραφικών Προβολών στο Άλσος Βαρβαρέσου την Πέμπτη 21/6

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης και η Πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Άννα Ασπραδάκη σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης προσκαλούν τους φίλους του κινηματογράφου στο Άλσος Βαρβαρέσου, που για πρώτη φορά από το εφέτος το καλοκαίρι θα αποτελέσει ένα ανοιχτό θερινό σινεμά.

Περισσότερα...

Στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης η παράσταση της θεατρικής ομάδας του ΠΕ.Α.Π. Στις 17/6

Κυριακή 17-6-2018 στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης «Γιάννης Διαμαντόπουλος»

Περισσότερα...

Ραντεβού το φθινόπωρο από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης

Με τις βραβευμένες ταινίες της Camera Zizanio, που προβλήθηκαν στο Φεστιβάλ Παιδιού της Πεύκης το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, ολοκληρώθηκαν για την περίοδο «Φθινόπωρο 2017 - Άνοιξη 2018» οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης.

Περισσότερα...

Ο Αριστοφάνης της θεατρικής ομάδας του ΠΕ.Α.Π. επικράτησε των εκτάκτων καιρικών φαινομένων

Στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Διαμαντόπουλος» μεταφέρθηκε η παράσταση της θεατρικής ομάδας του ΠΕ.Α.Π. που ήταν προγραμματισμένη για το Ανοικτό Θέατρο Λυκόβρυσης την Κυριακή 10/6, λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Περισσότερα...

Σεμινάριο για τον Λαϊκό Πολιτισμό στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στις 6/6

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης- Πεύκης σας προσκαλεί στο Σεμινάριο: «Οι ρίζες και τα φτερά του Λαϊκού Πολιτισμού» την Τετάρτη 6 Ιουνίου και ώρα 20:00 στην Αίθουσα Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Περισσότερα...

Ξεκινά η Έκθεση Καλλιτεχνικής Έκφρασης στις 22/5 του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης

Το ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης, σε συνεργασία με την Ομάδα Καλλιτεχνικής Έκφρασης Πεύκης - Λυκόβρυσης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διοργανώνει την «Έκθεση Καλλιτεχνικής Έκφρασης» από την Τετάρτη έως τη Κυριακή 23-27 Μαΐου 2018, στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης».

Περισσότερα...