Τετ09192018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ09:31:24 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η θεατρική ομάδα του ΠΕ.Α.Π. στο Φεστιβάλ Δήμου Ζωγράφου

Η θεατρική ομάδα του ΠΕ.Α.Π. συμμετέχει σήμερα Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ του Δήμου Ζωγράφου στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο στις 21:00, Γ. Ζωγράφου 17, με το έργο "Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα" του Λ. Πιραντέλλο.

Περισσότερα...

Συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές στο Άλσος Βαρβαρέσου 24- 27/8

Από τις 24 Ιουνίου ως τις 27 Αυγούστου

Συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές που ξεκίνησαν για πρώτη φορά εφέτος το καλοκαίρι το ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης στο Άλσος Βαρβαρέσου.

Περισσότερα...

Διπλές κινηματογραφικές προβολές στο Άλσος Βαρβαρέσου από 12 μέχρι 15/7

Συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές στο Άλσος Βαρβαρέσου και τον Ιούλιο. Από την Πέμπτη 12/7 έως και την Κυριακή 15/7 το ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης διοργανώνει διπλές προβολές για μικρούς και μεγάλους με ελεύθερη είσοδο.

Περισσότερα...

Την Παρασκευή 22/6 τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής Ενηλίκων

 Παρασκευή 22 Ιουνίου-Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Το ΠΕ.Α.Π του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης σε συνεργασία με το Εργαστήρι Ζωγραφικής διοργανώνει Έκθεση Ζωγραφικής Ενηλίκων στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης».

Περισσότερα...

Ξεκινά το Πρόγραμμα Κινηματογραφικών Προβολών στο Άλσος Βαρβαρέσου την Πέμπτη 21/6

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης και η Πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Άννα Ασπραδάκη σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης προσκαλούν τους φίλους του κινηματογράφου στο Άλσος Βαρβαρέσου, που για πρώτη φορά από το εφέτος το καλοκαίρι θα αποτελέσει ένα ανοιχτό θερινό σινεμά.

Περισσότερα...

Στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης η παράσταση της θεατρικής ομάδας του ΠΕ.Α.Π. Στις 17/6

Κυριακή 17-6-2018 στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης «Γιάννης Διαμαντόπουλος»

Περισσότερα...

Ραντεβού το φθινόπωρο από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης

Με τις βραβευμένες ταινίες της Camera Zizanio, που προβλήθηκαν στο Φεστιβάλ Παιδιού της Πεύκης το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, ολοκληρώθηκαν για την περίοδο «Φθινόπωρο 2017 - Άνοιξη 2018» οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης.

Περισσότερα...

Ο Αριστοφάνης της θεατρικής ομάδας του ΠΕ.Α.Π. επικράτησε των εκτάκτων καιρικών φαινομένων

Στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Διαμαντόπουλος» μεταφέρθηκε η παράσταση της θεατρικής ομάδας του ΠΕ.Α.Π. που ήταν προγραμματισμένη για το Ανοικτό Θέατρο Λυκόβρυσης την Κυριακή 10/6, λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Περισσότερα...