Τετ11212018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ04:39:45 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Από το στάρι το ψωμί στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης»

Την εκδήλωση του ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης και του Λαογραφικού Ιστορικού Συλλόγου Πεύκης «Πευκιώτικες Ρίζες» «Από το σιτάρι στο ψωμί» φιλοξένησε το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, στην οποία συμμετείχε και το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του ΠΕ.Α.Π.

Περισσότερα...

Την Κυριακή 11/11 στις 11πμ τα εγκαίνια του νέου Πολυχώρου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Αναψυχής της Λυκόβρυσης

Ο νέος Πολυχώρος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Αναψυχής της Λυκόβρυσης ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό. Το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης καλούν τους πολίτες της Λυκόβρυσης, της Πεύκης και όχι μόνο, την Κυριακή 11/11 και ώρα 11.00, στα εγκαίνια αυτού του έργου πνοής για τον Δήμο μας (στο ΟΤ 9, επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου)

Περισσότερα...

Από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης «Βικτώρια» (Victoria‎): 7-11-2018

Η ποινικολόγος Βικτώρια συναντάει σε έναν γάμο τον φίλο της τον Vincent και ένα πρώην βαποράκι που είχε ξελασπώσει, τον Sam. Την επομένη, ο Vincent κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας. Η Βικτώρια αναλαμβάνει με βαριά καρδιά να τον υπερασπιστεί ενώ προσλαμβάνει τον Sam σαν οικιακό βοηθό. Αυτή είναι και η αρχή της λαίλαπας για εκείνη.

Περισσότερα...

Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι παρουσίασε το ΠΕΑΠ

Στον Μάνο Χατζιδάκι ήταν αφιερωμένο το βράδυ του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Περισσότερα...

Αφιέρωμα στον Χατζιδάκι στο Δημοτικό Θέατρο το Σάββατο 20/10

Το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης διοργανώνει Μουσικό Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι με τίτλο «Μικραίνει το Φεγγάρι». Το αφιέρωμα θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου, Πεύκη) το Σάββατο 20/10 στις 8μμ. Τραγουδά η Καίτη Μαράκα και παίζει κιθάρα ο Νίκος Μανιταράς.

Περισσότερα...

Ανέτειλε το πολιτιστικό φθινόπωρο του ΠΕΑΠ

Με παραδοσιακούς χορούς στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης ξεκίνησε το πολιτιστικό φθινόπωρο του ΠΕΑΠ. Η Χορευτική Ομάδα Παραδοσιακών Χορών παρουσίασε την παράσταση «Φθινόπωρο στον έρωτα απόψε ανατέλλει», της οποίας την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε η Μαρία Μπαφαλούκου, ενώ συμμετείχαν οι Χοροταξιδευτές και οι Παραδοσιακοί Δρόμοι.

Περισσότερα...

Ξεκινούν με παραδοσιακούς χορούς οι εκδηλώσεις του ΠΕΑΠ στο Δημοτικό Θέατρο

Το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης ανοίγει την αυλαία του εφετινού πολιτιστικού φθινοπώρου με παραδοσιακούς χορούς. Παρουσιάζει τη Χορευτική Ομάδα Παραδοσιακών Χορών την Κυριακή 14/10/2018.

Περισσότερα...

«Αναπαράσταση Κρητικού Γάμου» στο προαύλιο του Α' Γυμνάσιου Πεύκης

Φίλες και φίλοι,

στις 29 Σεπτεμβρίου 2018, ο Σύλλογος Κρητών Λυκόβρυσης Πεύκης παρουσιάζει το δρώμενο «Αναπαράσταση Κρητικού Γάμου» στο προαύλιο του Α' Γυμνάσιου Πεύκης (Ν. Καζαντζάκη και Κοραή 7, Πεύκη, 15121) στις 20.00

Περισσότερα...