Τετ01232019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ05:20:08 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης της Δ.Κ. Πεντέλης στο πλαίσιο των δράσεων του ΚΑΠΗ με πρόεδρο τον αντιδήμαρχο κο Ιωάννη Ζώη, σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή στο νέο μας τμήμα που αφορά τη δημιουργία χορωδίας.

Περισσότερα...

Πρόγραμμα Δημάρχου Πεντέλης για τις ημέρες των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

1.  Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμαρχος Πεντέλης  θα παρακολουθήσει τις ημέρες των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς  τις παρακάτω εκδηλώσεις:

α. Την ημέρα των Χριστουγέννων Τρίτη 25  Δεκεμβρίου 2018 και  ώρα 07.45  στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Δημοτική   Κοινότητα Μελισσίων.

Περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Γ΄ΚΑΠΗ της Δ.Κ. Μελισσίων

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Γ΄ΚΑΠΗ της Δ.Κ. Μελισσίων η οποία πλαισιώθηκε με χορούς από το τμήμα παραδοσιακών χορών του ΚΑΠΗ και από τη Χορωδία «Πάσης Ηλικίας».

Περισσότερα...

Ετήσιο Χορωδιακό Φεστιβάλ Πεντέλης 2018

Το Σάββατο 15/12/2018 στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων, πραγματοποιήθηκε το «Ετήσιο Φεστιβάλ Χορωδιών» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Πελοποννησίων Δ.Κ. Μελισσίων υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτριου Στεργίου-Καψάλη.

Περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικο Χωριό από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Κρυστάλλειου Δημοτικού Σχολείου Πεντέλης

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης επισκέφτηκε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Κρυστάλλειου Δημοτικού σχολείου Πεντέλης υπό την αιγίδα του, στις 14, 15 και 16 Δεκεμβρίου στο χώρο της Κατασκήνωσης Νέας Πεντέλης.

Περισσότερα...

Μουσικό Αφιέρωμα «Τραγούδια που μας ταξίδεψαν» (ΠΕΝΤΕΛΗ) 1.12.2018


Βλ. βίντεο από την εκδήλωση

Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Μελισσίων σε συνεργασία με τον Τοπικό Σύμβουλο Δ.Κ. Πεντέλης κ. Καννέλο Γεωργόπουλο διοργάνωσαν μία μουσική βραδιά στην αίθουσα «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» στο πρώην Δημαρχείο Πεντέλης  το Σάββατο 01 Δεκεμβρίου 2018.

Περισσότερα...