Κυρ09232018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ04:47:21 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Mουσικό αφιέρωμα στον αείμνηστο συμπολίτη μας Σάκη Μπουλά

30 Σεπτεμβρίου. Πλατεία Αγίου Γεωργίου. Μελίσσια

Ο κύκλος εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Σεπτεμβρίου 2018, ρίχνει αυλαία με ένα μουσικό αφιέρωμα στον αείμνηστο συμπολίτη μας Σάκη Μπουλά στις 30 Σεπτεμβρίου. Πλατεία Αγίου Γεωργίου. Ώρα έναρξης 21:00. Είσοδος Ελεύθερη.

Ένα ροκ και έντεχνο ταξίδι ένα ροκ και έντεχνο ταξίδι στα πλαίσια του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2018 από τον Πάνο Μαλαχιά

Ο Πάνος Μαλαχιάς τραγουδοποιός-κιθαρίστας με πολυετή παρουσία στα μουσικά δρώμενα και δεκαετή παρουσία στη δισκογραφία, παρουσιάζει ένα ροκ και έντεχνο ταξίδι στα πλαίσια του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2018. Πλατεία Αγίου Γεωργίου. Ώρα 20:30. Είσοδος Ελεύθερη.

Περισσότερα...

«Γιορτή Γουρουνοπούλας 2018» από τον Σύλλογο Πελοποννησίων Δ.Κ. Μελισσίων.

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πελοποννησίων Δ.Κ.Μελισσίων η γιορτή η «Γιορτή Γουρουνοπούλας 2018» με ζωντανή μουσική στην πλ. Αγ.Γεωργίου της Δ.Κ. Μελισσίων.

Περισσότερα...

Σήμερα 8/9/2018 η Γιορτή Γουρνοπούλας στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στα Μελίσσια από τις 8.30 μ.μ.

Πάνω από μια ντουζίνα γουρνοπούλες ψήνονται και σας περιμένουν στη μεγάλη γιορτή με πλούσιο ζωντανό καλλιτεχνικό πρόγραμμα επικεφαλής του οποίου είναι η Θεοδοσία Στίγκα.

 Η Γιορτή της Γουρνοπούλας που έχει γίνει πλέον θεσμός με μεγάλη επιτυχία θα γίνει και φέτος. Είτε με ξαστεριά, είτε με βροχή καλούνται άπαντες να συμμετάσχουν στην ετήσια γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Πελοποννησίων Δ.Κ Μελισσίων

Περισσότερα...