Πεμ01242019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ11:39:38 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ Διάλεξη της Δρ. Ποτίτσας Γρηγοράκου με θέμα «Ζηνοβία, η Θρυλική Βασίλισσα της Παλμύρας» στη  Δ.Κ. Πεντέλη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διάλεξη της Δρ. Ποτίτσας Γρηγοράκου με θέμα «Ζηνοβία, η Θρυλική Βασίλισσα της Παλμύρας» στη  Δ.Κ. Πεντέλη

Τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Όμιλο Πεντέλης διάλεξη της κα Ποτίτσας Γρηγοράκου, Δρ. Πανεπιστημίου Παρισίων-Ερευνήτρια του Ελληνικού Πολιτισμού της Ανατολής-Καθηγήτρια στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα: «Ζηνοβία, η Θρυλική Βασίλισσα της Παλμύρας» στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Δ.Κ. Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης στον χαιρετισμό του συνεχάρη τον Πολιτιστικό Όμιλο που πάντα αναδεικνύει προσωπικότητες οι οποίες έχουν την αξία για να αναδειχθούν και αυτό αποδεικνύεται και με την ομιλία της Δρ. Ποτίτσας Γρηγοράκου η οποία έζησε στο εξωτερικό, τιμά όμως την Ελλάδα για όσα ο ελληνικός πολιτισμός και το ελληνικό πνεύμα προσέφεραν στην ανθρωπότητα και στην Ευρώπη.

Τη διάλεξη παρακολούθησαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Μιχάλης Κολιός, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης κος Γιάννης Ζώης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Κώστας Μωραΐτης, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων