Τετ01232019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ05:20:08 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ Ομιλίες της Ταξίαρχου Υγειονομικού ε.ε. Μαριάνθης Συμεωνίδου-Αρμενιάκου στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ομιλίες της Ταξίαρχου Υγειονομικού ε.ε. Μαριάνθης Συμεωνίδου-Αρμενιάκου στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων

Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων εκδήλωση με δύο ομιλίες της Ταξίαρχου Υγειονομικού ε.ε. Μαριάνθης Συμεωνίδου-Αρμενιάκου  με θέματα «Φροντίδα για την ψυχική υγεία όλων» και «Τι είναι Ευτυχία και πως να την αποκτήσετε» και την παρουσίαση του βιβλίου της «5η Εντολή» με απόλυτη επιτυχία.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος κατοίκων, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ Ταξίαρχος ε.ε. Τσοκάνας Δημήτριος, Διοικητής του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ειδικών Νοσημάτων, απόστρατοι Αξιωματικοί του Υγειονομικού και άλλων Όπλων και Σωμάτων, εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών – Γκιουλμπαξιωτών «Νέα Ροδώνη» κος Χρήστος Κάζος.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης στον χαιρετισμό του εξήρε το έργο της ομιλήτριας, αναφέρθηκε στο θέμα της 5ης εντολής «Τίμα τον πατέρα σου και την μητέρα σου» και τόνισε ότι ο σεβασμός, η αγάπη  και η στήριξη των γονέων μας, των ανθρώπων που μας έφεραν στη ζωή και μας μεγάλωσαν θα πρέπει να είναι έμπρακτος και διαρκής.

Την εκδήλωση, της οποίας τον συντονισμό είχε η Δημοτική Σύμβουλος κα Τίτσα Κυβέλου, υπεύθυνη του Α΄ΚΑΠΗ της Δ.Κ. Μελισσίων έκλεισε το μουσικό σχήμα «FARETRA CHRISTALLINA» με την υψίφωνο Θάλεια Μοτοπούλου και τον τενόρο Χρυσόστομο Καλογριδάκη.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων