Τετ01232019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ05:20:08 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΒΡΕΤΤΑΚΟ

Eκδήλωση - αφιέρωμα στη μελοποιημένη, από τον Παναγιώτη Κωνσταντακόπουλο, ποίηση του Νικηφόρου Βρεττάκου, που παρουσιάζει το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα...

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει στο Χαλάνδρι

13 και 14 Δεκεμβρίου 2018 Κινηματογράφος Αθηνά

Στο Χαλάνδρι και στον κινηματογράφο Αθηνά Piscines Ideales (Σολωμού 18, Πλατεία Χαλανδρίου) έρχεται φέτος το Φεστιβάλ Δράμας ύστερα από συνεργασία του με τον Δήμο Χαλανδρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει».

Περισσότερα...

Τα Ρεμπέτικα της Κιθάρας με τον Δημήτρη Μυστακίδη

Αυλαία για το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης

Με Τα Ρεμπέτικα της Κιθάρας, από τον δεξιοτέχνη της λαϊκής κιθάρας και ανανεωτή του ρεμπέτικου Δημήτρη Μυστακίδη, ρίχνει αυλαία το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα...

Τα ‘60s και ‘70s επιστρέφουν στη Ρεματιά: Το Πάρτυ των Αναμνήσεων από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου

Ένα μεγάλο πάρτυ εποχής με μουσική, χορό, αυτοκίνητα, εικόνες και κοκτέιλ επιλεγμένα από τις δεκαετίες του ’60 & του ’70 διοργανώνει η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, προσκαλώντας όλους και όλες μας να διασκεδάσουμε με τρόπο ρετρό.

Περισσότερα...

Underground Youth Orchestra και Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Δήμου Χαλανδρίου: Νέοι και νέες μουσικοί παρουσιάζουν έργα κλασικών συνθετών στη Ρεματιά

Μια μεγάλη βραδιά αποτελεί για την πόλη η συναυλία της συμφωνικής ορχήστρας νέων Underground Youth Orchestra που φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου καθώς στο πλευρό της καταξιωμένης ορχήστρας κάνει την πρώτη της αυτόνομη εμφάνιση και η νεοσύστατη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου.

Περισσότερα...

" Μια αγκαλιά τραγούδια " Για το Περιβάλλον και τον Άνθρωπο

Θέατρο Ρεματιάς την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 20.30

Περισσότερα...

Βόρεια διαδρομή: Γιάννενα – Κωνσταντινούπολη με «επιβίβαση» στη Ρεματιά:

Παραδοσιακή μουσική από τον Χρίστο Τσιαμούλη και τους Κυρατζήδες

Περισσότερα...

Saint-Saëns στη Ρεματιά από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου

Μια μουσική βραδιά αφιέρωμα στον γάλλο συνθέτη Camille Saint-Saëns παρουσιάζει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα...

Παλιά και νέα ελληνικά τραγούδια σε ρυθμούς swing, latin, bossanova, tango στη Ρεματιά: Carte Postale με την Ευαγγελία Μουμούρη

Τη μουσική παράσταση Carte Postale με την ηθοποιό Ευαγγελία Μουμούρη και το soul - funk μουσικό σχήμα Da Band φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα...