Δευ11122018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ10:00:40 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα Ρεμπέτικα της Κιθάρας με τον Δημήτρη Μυστακίδη

Αυλαία για το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης

Με Τα Ρεμπέτικα της Κιθάρας, από τον δεξιοτέχνη της λαϊκής κιθάρας και ανανεωτή του ρεμπέτικου Δημήτρη Μυστακίδη, ρίχνει αυλαία το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα...

Τα ‘60s και ‘70s επιστρέφουν στη Ρεματιά: Το Πάρτυ των Αναμνήσεων από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου

Ένα μεγάλο πάρτυ εποχής με μουσική, χορό, αυτοκίνητα, εικόνες και κοκτέιλ επιλεγμένα από τις δεκαετίες του ’60 & του ’70 διοργανώνει η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, προσκαλώντας όλους και όλες μας να διασκεδάσουμε με τρόπο ρετρό.

Περισσότερα...

Underground Youth Orchestra και Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Δήμου Χαλανδρίου: Νέοι και νέες μουσικοί παρουσιάζουν έργα κλασικών συνθετών στη Ρεματιά

Μια μεγάλη βραδιά αποτελεί για την πόλη η συναυλία της συμφωνικής ορχήστρας νέων Underground Youth Orchestra που φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου καθώς στο πλευρό της καταξιωμένης ορχήστρας κάνει την πρώτη της αυτόνομη εμφάνιση και η νεοσύστατη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου.

Περισσότερα...

" Μια αγκαλιά τραγούδια " Για το Περιβάλλον και τον Άνθρωπο

Θέατρο Ρεματιάς την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 20.30

Περισσότερα...

Βόρεια διαδρομή: Γιάννενα – Κωνσταντινούπολη με «επιβίβαση» στη Ρεματιά:

Παραδοσιακή μουσική από τον Χρίστο Τσιαμούλη και τους Κυρατζήδες

Περισσότερα...

Saint-Saëns στη Ρεματιά από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου

Μια μουσική βραδιά αφιέρωμα στον γάλλο συνθέτη Camille Saint-Saëns παρουσιάζει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα...

Παλιά και νέα ελληνικά τραγούδια σε ρυθμούς swing, latin, bossanova, tango στη Ρεματιά: Carte Postale με την Ευαγγελία Μουμούρη

Τη μουσική παράσταση Carte Postale με την ηθοποιό Ευαγγελία Μουμούρη και το soul - funk μουσικό σχήμα Da Band φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα...

Παραδοσιακή μουσική και χορός στη Ρεματιά από την Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου: Χτύπα καρδιά μου στο ρυθμό

Μια βραδιά με παραδοσιακή μουσική και χορό και στόχο την ανάδειξη της παράδοσης και του ρυθμικού πλούτου όλης της Ελλάδας παρουσιάζει η Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα...

Όπερα στη Ρεματιά: La Boheme  του Puccini

Την όπερα La Boheme  του Giakomo Puccini παρουσιάζουν στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου έξι σολίστες και πιανίστας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Περισσότερα...