Πεμ01242019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ11:39:38 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ Την έναρξη του WKU World Championships 2018 στο Μαρούσι για τις πολεμικές τέχνες κήρυξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Την έναρξη του WKU World Championships 2018 στο Μαρούσι για τις πολεμικές τέχνες κήρυξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Γ. Πατούλης: Ο αθλητισμός είναι η κινητήριος δύναμη του αύριο και προσφέρει ζωή

Στην τελετή έναρξης της μεγάλης γιορτής για τις πολεμικές τέχνες «WKU World Championships 2018», στο Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Περισσότεροι από 1300 αθλητές, μέλη της WKU από όλο τον κόσμο συμμετείχαν στη διοργάνωση για τις πολεμικές τέχνες, το διήμερο 27 και 30 Οκτωβρίου, προάγοντας το «Ευ Αγωνίζεσθαι» και προωθώντας σε όλο τον κόσμο τον ελληνικό τουρισμό και ιδιαίτερα τον τουρισμό στην πόλη του Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης κηρύσσοντας την έναρξη των αγώνων υπογράμμισε ότι «ο αθλητισμός είναι η κινητήριος δύναμη του αύριο και προσφέρει ζωή», ευχόμενος σε όλους τους αθλητές και ιδιαίτερα στην ομάδα της Ελλάδας να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα στους αγώνες και να ανέβει ακόμη πιο ψηλά.

Ο εκπρόσωπος τα WKU στην Ελλάδα κ. Στυλιανός Πολίτης ευχαρίστησε από καρδιάς το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη για την τιμητική παρουσία του στην τελετή έναρξης.