Τετ09192018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ09:44:11 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΥΚΗΣ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; (ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΕΥΚΗΣ)

Περισσότερα...

Εσωτερικοί Αγώνες Κολύμβησης στις 2/6 και Αντισφαίρισης στις 3/6

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Περισσότερα...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 41ο Φεστιβάλ Παιδιού στο Άλσος Βαρβαρέσου

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Άλσος Βαρβαρέσου το 41ο Φεστιβάλ Παιδιού. Το Φεστιβάλ, το οποίο διοργανώθηκε από το ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης με το σύνθημα «Προστατεύουμε τον Πλανήτη μας».

Περισσότερα...

Η κοινωνία θα απομονώσει τους θλιβερούς αρνητές κάθε πρωτοβουλίας που προάγει τις ανθρώπινες αξίες και ενώνει τους πολίτες

Προκαλεί πραγματικά βαθύτατη θλίψη η «βιομηχανία» ανακοινώσεων που έχει στηθεί από ορισμένα, θεσμικά και μη, πρόσωπα στον Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης με αφορμή την αθλητική γιορτή κατά των διακρίσεων που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Πεύκης, την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018, με πρωτοβουλία του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Περισσότερα...

Τα αστέρια του Αστέρα Πεύκης στον Τάσο Μαυρίδη

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης υποδέχθηκε την Πέμπτη 27 Απριλίου στο γραφείο του την αποστολή των αθλητών και των προπονητών του Αστέρα Πεύκης, που συμμετείχαν στο 26ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο και Ακροβατικού Διαδρόμου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Περισσότερα...

Μεγάλη επιτυχία για τον 23ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου στο Δάσος Μορέλλα

Το ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης διοργάνωσε τον «23ο ΛΑΪΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ», ο οποίος, όπως κάθε χρόνο ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του αθλητή στίβου Αναστάσιου Μιζηκάκη, στο Δημοτικό Άλσος «Κατσίμπαλη Μορέλλα». Η συμμετοχή ήταν μεγάλη σε όλες τις κατηγορίες του Αγώνα σε ανώμαλο έδαφος, ενώ σε όλους όσοι τερμάτισαν απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Περισσότερα...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΙΒΟΥ

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΥΚΗΣ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

Η εθνική ομάδα του τραμπολίνο, στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Αστέρας Πεύκης, επέστρεψε από το Αζερμπαϊτζάν στην Αθήνα και έτυχε θερμής υποδοχής. Ανάμεσά τους ξεχώρισαν η Αναστασία Παπαδημητρίου, η οποία ήρθε με δυο χάλκινα μετάλλια στο στήθος της από τον ομαδικό και τον ατομικό αγώνα της κατηγορίας νεανίδων, οι τρεις κοπέλες που συμμετείχαν μαζί της στον ομαδικό αγώνα και η Λίλα Κασάπογλου, η οποία πήρε την καλύτερη θέση στην ιστορία γυναικών (13η).

Περισσότερα...

Την Κυριακή 22/4 ο 23ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου στο Δάσος Μορέλλα

Το ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης διοργανώνει τον «23ο ΛΑΪΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΟΡΕΛΛΑ 2018», ο οποίος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του αθλητή στίβου «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΙΖΗΚΑΚΗ». Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου στις 11:00 στο Δημοτικό Άλσος «Κατσίμπαλη Μορέλλα».

Περισσότερα...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΥΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗ ΛΙΛΑ, ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΥΚΗΣ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

Ο Αστέρας Πεύκης ήταν η βάση επάνω στην οποία στηρίχτηκε η ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τραμπολίνο που έγινε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Απίστευτο κι όμως είναι πραγματικότητα, αφού σε αυτό το δυναμικό σωματείο γίνεται μια θαυμάσια δουλειά. Και συνεχίζεται μια παράδοση που είχε χτίσει στην ενόργανη ο Α.Ο. Πεύκης, με τον αείμνηστο Μιχάλη Χαβιάρα.

Περισσότερα...