Τετ01232019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ05:20:08 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ Χριστουγεννιάτικο Gala από τον Σύλλογο Ρυθμικής Γυμναστικής Πεντέλης (ΓΑΣ Πεντέλης)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χριστουγεννιάτικο Gala από τον Σύλλογο Ρυθμικής Γυμναστικής Πεντέλης (ΓΑΣ Πεντέλης)

Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου ΓΑΣ Πεντέλης παρευρέθη ο  Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Καλλιθέας της Δ.Κ. Πεντέλης, παρουσία γονέων, συγγενών και φίλων των αθλητριών και μελών του Συλλόγου.

Ο Δήμαρχος αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες που προωθούν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Άννα Σιαμάνη τα μέλη του ΔΣ αλλά και τις προπονήτριες του Συλλόγου που δουλεύουν ακούραστα για να αναπτύξουν τις φυσικές ικανότητες των παιδιών παράλληλα με την ψυχοκοινωνική τους ανάπτυξη.  

Εξέφρασε επίσης την ευχαρίστησή του που παραβρέθηκε ανάμεσα σε τόσες πολλές μικρές αθλήτριες, οι οποίες με ζωντάνια, χάρη και δεξιοτεχνία παρουσίασαν ένα αγωνιστικό πρόγραμμα γενικής και αισθητικής γυμναστικής, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στο κοινό, τονίζοντας πως το πνεύμα του αθλητισμού αναπτύσσεται μέσα από τους Συλλόγους και τα Σωματεία με ιδιαίτερη επιτυχία για το Δήμο μας.

Τέλος ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις.

Την γιορτή παρακολούθησαν επίσης ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ κος Παναγιώτης Μούστρης και Βασίλειος Λάζος αντίστοιχα, η Αντιπρόεδρος της Β' βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού και πλήθος κόσμου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων