Σαβ11172018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ08:58:12 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Δεκάδες Ηρακλειώτες και φέτος στα μαθήματα τένις του Δήμου – Κλείσιμο της χρονιάς με το τουρνουά

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεκάδες Ηρακλειώτες και φέτος στα μαθήματα τένις του Δήμου – Κλείσιμο της χρονιάς με το τουρνουά

Ακόμα μια επιτυχημένη σεζόν μαθημάτων ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες για τα τμήματα τένις του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Ιδιαίτερα δημοφιλή, τα μαθήματα τένις παρακολούθησαν και φέτος πάνω από 100 Ηρακλειώτες, ενήλικες και παιδιά, στα ανανεωμένα γήπεδα του αθλητικού κέντρου της οδού Πρασίνου Λόφου.

Η χρονιά έκλεισε με το καθιερωμένο, καλοκαιρινό τουρνουά ανάμεσα στους μαθητές και την βράβευση των νικητών από την αντιδήμαρχο, Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου. Η αντιδήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους αθλητές για την εμπιστοσύνη που συνεχίζουν να δείχνουν στα προγράμματα του Δήμου, πολλοί από αυτούς επί σειρά ετών, αλλά και συνεχάρη τις δύο δασκάλες των τμημάτων τένις, Ξένια Παπαδοπούλου και Ευαγγελία Παπασωτηρίου, για τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες τους προς τους αθλούμενους πολίτες.

Δάσκαλοι και αθλητές ανανέωσαν τον ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη οπότε και ξεκινάνε εκ νέου τα μαθήματα, τα οποία, φυσικά, μπορούν να παρακολουθήσουν και νέοι μαθητές που θα θελήσουν να γραφτούν στα τμήματα.

«Εν τέλει δικαιωνόμαστε στην επιλογή, που κάναμε ξεκινώντας την θητεία μας στην διοίκηση του Δήμου, να δίνουμε συνεχή ερεθίσματα, διαρκή πεδία δράσης και δημιουργίας στους Ηρακλειώτες, ακόμα και έξω από την πεπατημένη. Οι συμπολίτες μας απέδειξαν ότι όρεξη και ενέργεια υπήρχε, απλά χρειάζονταν τα μέσα. Και αυτά είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να τους τα παρέχουμε», το σχόλιο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Περισσότερες λεπτομέρειες με την έναρξη των νέων εγγραφών, μετά το καλοκαίρι.

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ