Τετ01232019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ05:20:08 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΥΓΕΙΑ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ

ΥΓΕΙΑ

Δωρεάν Ψηφιακή Μαστογραφία σε ειδικές πληθυσμιακές

O Δήμος Λυκόβρυσης -Πεύκης και το Γραφείο Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας, σε συνεργασία με το ΕΔΔΥΠΠΥ, διοργανώνει προληπτικό έλεγχο στον γυναικείο πληθυσμό με ψηφιακή μαστογραφία.

Περισσότερα...

Ενημέρωση για τον Αντιγριπικό Εμβολιασμό

Στο πλαίσιο προστασίας από την εποχική γρίπη το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης ενημερώνει τους κατοίκους να προγραμματίσουν τον έγκαιρο αντιγριπικό εμβολιασμό τους.

Περισσότερα...

Στις 17/9 η Εθελοντική Αιμοδοσία την Αίθουσα Μ. Αναγνωστάκης

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 π.μ. ως τις 8:00 μμ.

Περισσότερα...

“Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών και Αιμοδοσία στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης”

Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης και το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ συμμετέχουν και εφέτος στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών και προσκαλούν όλους τους δημότες που επιθυμούν και μπορούν να συμμετέχουν την 15η Σεπτεμβρίου στη Λαμπαδηδρομία, καθώς και στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα ακολουθήσει (17/9 στην αίθουσα Μ. Αναγνωστάκης) τιμώντας το πνεύμα της προσφοράς στον Άνθρωπο, στη Ζωή, στον Εθελοντισμό και ενισχύοντας τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος.

Περισσότερα...

«10 λεπτά χρόνο από την ζωή μας και 400 κ.ε. αίμα από τα 6 λίτρα του ανθρώπινου οργανισμού σώζουν ζωές»

Τόσο χρειάζεται για την αλτρουιστική πράξη προσφοράς στους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ας τιμήσουμε λοιπόν και φέτος, Πέμπτη 14 Ιουνίου, την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη και ας ενθαρρύνουμε όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους να γίνουν τακτικοί εθελοντές αιμοδότες.

Περισσότερα...

“Τάσος Μαυρίδης: Συνεχίζουμε τη μακρά παράδοση του εθελοντισμού”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης τη Δευτέρα 26 Μαρτίου στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης».

Περισσότερα...

“Εθελοντική Αιμοδοσία στις 26 Μαρτίου στον Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης”

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης τη Δευτέρα 26 Μαρτίου, από τις 10:00 έως τις 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» (Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου, Πεύκη).

Περισσότερα...

"Ενημερωνόμαστε ως Γονείς - Προστατεύουμε τα Παιδιά μας"

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί από τον Σύλλογό μας την Τετάρτη 24 Μαίου 2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Μ.Αναγνωστάκη σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Περισσότερα...

Σε κλίμα προσφοράς και αισιοδοξίας η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Οι αιμοδότες και οι φίλοι της αιμοδοσίας, είναι αυτοί οι οποίοι με τον εθελοντισμό δίνουν την ίδια τους τη ζωή γιατί έχουν αποβάλει τις φοβίες, τον ατομικισμό, την απομόνωση, την απάθεια και την αδιαφορία για τον συνάνθρωπό τους, στην πράξη και όχι μόνο στη θεωρία”, τονίζει ο Δήμαρχος κ. Τάσος Μαυρίδης.

Περισσότερα...