Δευ12172018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ03:56:51 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΥΓΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Χριστουγεννιάτικο δώρο ζωής από τους Ηρακλειώτες για τον συνάνθρωπο η συμμετοχή στην Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

ΥΓΕΙΑ

Χριστουγεννιάτικο δώρο ζωής από τους Ηρακλειώτες για τον συνάνθρωπο η συμμετοχή στην Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Και φέτος τα Χριστούγεννα δεκάδες Ηρακλειώτες επέλεξαν να κάνουν το καλύτερο δώρο, ένα δώρο ζωής στους συνανθρώπους τους δίνοντας το παρών σε ακόμα μια Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και ο Σύλλογος Εργαζομένων σε αυτόν. Σε συνεργασία με το κινητό συνεργείο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, η δράση του Δήμου ενίσχυσε την τράπεζα αίματος του Νοσοκομείου, η οποία βοηθά κυρίως τα παιδιά ασθενείς.

Όλοι οι εθελοντές αιμοδότες πέρασαν από ιατρικό έλεγχο προτού προσφέρουν το αίμα τους ενώ, μετά την αιμοληψία κεράστηκαν για να ανανεώσουν τις δυνάμεις τους από τα σνακ που είχαν ετοιμάσει τα ΚΑΠΗ του Δήμου.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αιμοδότες που μας ενίσχυσαν σε ακόμα μια δράση, σε ακόμα μια προσπάθεια να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από αίμα, ιδίως τα παιδιά που νοσηλεύονται κατά καιρούς στο Νοσοκομείο Παίδων. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής είναι ο Δήμος της αλληλεγγύης», το μήνυμα του αντιδήμαρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Γιώργου Οικονομίδη.

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ