Τρι11202018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ03:55:28 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

45 χρόνια μετά το Πολυτεχνείο καλούμαστε να αντισταθούμε σ’ εκείνους που σήμερα καταδυναστεύουν το λαό μας

Του Βασιλείου Π. Κερμενιώτη

Σήμερα στην επέτειο των 45 χρόνων μετά το Πολυτεχνείου, ο λαός μας έχει να αντιμετωπίσει μια νέα πρωτοφανή υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών και περιφρόνηση της βουλήσεώς του. Αυτό το κατήγγειλε με στεντόρεια φωνή ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης στην ιστορική ομιλία που εκφώνησε στο μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα: «Μας κυβερνούν μειοψηφίες που καταστρέφουν τη χώρα μας οχυρωμένοι πίσω από εκλογικές αλχημείεςΠεριφρονώ και μάχομαι το Φασισμό σε όλες του τις μορφές και προπαντός στην πιο απατηλή και επικίνδυνη μορφή του: Την αριστερόστροφη»1 (4 Φεβρουαρίου του 2018)

Περισσότερα...

ΕΠΑΜ: Το Πολυτεχνείο ζει!

Το Πολυτεχνείο δεν ζει στα βουλευτικά έδρανα και τις «υψηλές θέσεις» όπου έχουν εγκατασταθεί εδώ και χρόνια κάποιοι από τους πρωταγωνιστές (ή τους φερόμενους ως πρωταγωνιστές) της εξέγερσης του 1973.

Περισσότερα...

Κυριακή 18 Νοεμβρίου – παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Συγκρούσεων Εκδηλώσεις σε Αθήνα – Αλεξανδρούπολη – Ηράκλειο – Θεσσαλονίκη - Ρόδο

Αθηνα:

13.00: Θα συναντηθούμε φέτος μπροστά στον Άρειο Πάγο (λ. Αλεξάνδρας & Κυρίλου Λουκάρεως) για να τιμήσουμε αυτούς πού χάσαμε και να θυμίσουμε πως: Χωρίς Δικαιοσύνη δεν θα υπάρξει Ειρήνη στους Δρόμους.

Περισσότερα...

Ξεκίνησε το “Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας”

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το “Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας”, σε συνεργασία του Υπουργείου με τον Εθνικό Φορέα, Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ και την αμερικάνικη εταιρία ENVIPCO.

Περισσότερα...

ΕΦΚΑ: Πώς να διεκδικήσετε τα αναδρομικά των συντάξεων

Χιλιάδες συνταξιούχοι καταθέτουν καθημερινά αιτήσεις στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) και το Ενιαίο Επικουρικό Ταμείο για την επιστροφή των κομμένων δώρων και των παρακρατήσεων σε κύριες ή επικουρικές συντάξεις που κρίθηκαν αντισυνταγματικές.

Περισσότερα...

Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Συγκρούσεων Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Συγκέντρωση Μνήμης: Αθήνα, 13.00 μπροστά στον Άρειο Πάγο, Λ. Αλεξάνδρας & Κ. Λουκάρεως

Περισσότερα...

Αναδρομικά : 20 χιλιάδες αιτήσεις την ημέρα από τους συνταξιούχους – Τι πρέπει να κάνετε για να διεκδικήσετε χρήματα

Oι αιτήσεις που καταθέτουν οι ενδιαφερόμενοι φτάνουν τις 20 χιλιάδες ημερησίως, κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από κανέναν, ειδικά από τις στιγμή που βγαίνουν συνεχώς αποφάσεις υπέρ των συνταξιούχων

Περισσότερα...

Συνταξιούχοι πληρώθηκαν αναδρομικά από περικοπές συντάξεων

Θα πρέπει να δοθεί επιτέλους μία λύση εδώ και τώρα από την κυβέρνηση γιατί 2.800.000 συνταξιούχοι αισθάνονται για άλλη μια φορά ότι εμπαίζονται

Περισσότερα...

Άλλαξε η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου - Σε ισχύ η χειμερινή

Αλλάξε η ώρα σε χειμερινή την τελευταία Κυριακή του μήνα, 28 Οκτωβρίου - Μην ξεχάσετε να γυρίσετε τους δείκτες των ρολογιών μία ώρα πίσω!

Περισσότερα...