Τετ01232019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ05:20:08 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Το ΕΠΑΜ για τα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος

Εγκληματίες φέροντες εθνόσημο!

Χθες Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα, οι Εγκληματίες απέδειξαν ότι είναι επαγγελματίες του είδους. Διότι ενάντια στο τεράστιο πλήθος που συγκεντρώθηκε για να διαδηλώσει την απαίτησή του να προστατεύσει τα πάτρια, τη χώρα του, τα ιερά και όσια που παρέλαβε από τους προγόνους του, σχεδίασαν και εφάρμοσαν σχέδιο εγκλωβισμού του, αδιαφορώντας τελείως για τον κίνδυνο να υπάρξουν θύματα.

Περισσότερα...

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΕΠΑΜ για τη συνταγματική εκτροπή

Με την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση συνεργασίας, ο Τσίπρας έχασε την δεδηλωμένη εμπιστοσύνη της Βουλής και όφειλε να παραδώσει την εντολή στον ΠτΔ. Κάθε κόμμα που φιλοδοξεί να κυβερνήσει οφείλει πρώτα να έχει την «δεδηλωμένη», είτε αυτοδύναμα είτε σε συνεργασία με άλλο κόμμα και μετά να ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή (άρθρα 37, 38 και 84 του Συντάγματος).

Περισσότερα...

Η Ελλάδα πενθεί για το χαμό του Σαράντου Ι. Καργάκου

Η εξόδιος ακολουθία για τον μεγάλο Έλληνα Ιστορικό θὰ γίνει σήμερα Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου ὥρα 14:00 στὸν Ιερὸ Ναό Αγίου Αντωνίου, Λ. Ηρακλείου 104, Αθήνα, έναντι τοῦ Β΄ Νεκροταφείου

Ο μεγάλος Έλληνας Ιστορικός, Συγγραφέας, Φιλόλογος Σαράντος Ι. Καργάκος έφυγε από κοντά μας τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 αφήνοντας φτωχότερη την Ελλάδα των Γραμμάτων.

Περισσότερα...

Οι δηλώσεις του κ. Τσίπρα για τις πολεμικές επανορθώσεις: σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΕΠΑΜ

Με μια φράση ο φερόμενος ως πρωθυπουργός «ξεπέταξε» το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου που χρωστά η Γερμανία στην Ελλάδα, στην κοινή συνέντευξη Τύπου με την κ. Μέρκελ, κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Αθήνα. Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι σαφώς και δεν ξεχνάμε «τις δύσκολες αλλά απαράγραπτες εκκρεμότητες που μας άφησε η ιστορία, όπως είναι οι επανορθώσεις ή το κατοχικό αναγκαστικό δάνειο, όμως είμαστε αποφασισμένοι να επικεντρωθούμε και θα επικεντρωθούμε παράλληλα και στο νέο πλαίσιο που έχουμε οικοδομήσει».

Περισσότερα...

Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ για την επίσκεψη Μέρκελ

Η επίσκεψη της κ. Μέρκελ στη χώρα μας δεν αποτελεί μια κλασική, εθιμοτυπική επίσκεψη πολιτικού αρχηγού μιας χώρας σε μια άλλη. Πραγματοποιείται σε μια χρονική συγκυρία, όπου στη χώρα μας:

Περισσότερα...

ΚΙΝΗΜΑ: Να τεθούν στην Καγκελάριο Μέρκελ, τα ζητήματα των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου

Η επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ, στην Ελλάδα, είναι μία πρώτης τάξεως αφορμή να ξανατεθεί επί τάπητος, τόσο το  ζήτημα των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων όσο και το ζήτημα του κατοχικού δανείου.

Περισσότερα...

Παράταση ως τις 11 Ιανουαρίου για τα τέλη κυκλοφορίας

Τηρώντας την παράδοση το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι προς διευκόλυνση των πολιτών παρατείνεται έως και την Παρασκευή 11.1.2019 η προθεσμία για την εμπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας έτους 2019 καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία.

Περισσότερα...

Ποιοι άνεργοι παίρνουν ενίσχυση 1.000 ευρώ

Της Αλεξάνδρας Γκίτση

Δημοσιεύθηκαν σήμερα Δευτέρα, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τρεις αποφάσεις με τις οποίες ανοίγει ο δρόμος για την παροχή οικονομικής ενίσχυσης 1.000 ευρώ σε κάθε άνεργο πρώην εργαζόμενο των εταιρειών "ΚΕΡΔΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε", ΑΔΑΜΟΣ ΠΡΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ και "Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πιερίας".

Περισσότερα...