Δευ12172018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ03:56:51 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία η διεξαγωγή του 3ου Olympic Stadium Run στο ΟΑΚΑ

Περισσότεροι από 1.600 δρομείς κάθε ηλικίας μετείχαν στο 3ο Olympic Stadium Run υποστηρίζοντας την Οργάνωση «Μάχη» για τα αυτοάνοσα νοσήματα. Για ακόμα μια χρονιά, η αθλητική γιορτή- θεσμός που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Αττικής και το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Περισσότερα...

Μήνυμα Δημάρχου Πεντέλης για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Eυχές από τον Δήμαρχο Πεντέλης κ. Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη

Διεξαγωγή Εμποροπανηγύρεων Δήμου Πεντέλης έτους 2019

Σχετ. : α. Η υπ. αριθμ. 01 /2018  Κανονιστική Απόφαση Δ.Σ. Δήμου Πεντέλης. β. Ο Ν. 4497/13.11.2017 (ΦΕΚ171Α).

Γνωρίζουμε στους ενδιαφερόμενους ότι ο Δήμος μας θα δέχεται αιτήσεις συμμετοχής έως 28.02.2019 για όλες τις εμποροπανηγύρεις σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα, ενώ για τη δημόσια κλήρωση θα βγει ανακοίνωση.

Περισσότερα...

Ομιλία με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό στο 3ο Δημοτικό Πεύκης στις 17/12

Ο σχολικός εκφοβισμός, ένα διαχρονικό κοινωνικό φαινόμενο, το οποίο τα τελευταία χρόνια απασχολεί ιδιαίτερα τη διεθνή ερευνητική κοινότητα, είναι το θέμα της επόμενης δράσης του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στο πλαίσιο των ενεργειών ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και πρόληψης που υλοποιεί.

Περισσότερα...

«Λειτουργία  Δ/νσης ΚΕΠ για την περίοδο των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς 2018-2019»

Το ΚΕΠ 0790Π Παράρτημα Μελισσίων (στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου)  δεν θα λειτουργήσει για  διάστημα δύο (2) εβδομάδων από 21/12/2018 έως 04/01/2019, λόγω αδειών του προσωπικού και χαμηλής προσέλευσης πολιτών για εξυπηρέτηση στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Περισσότερα...

ΠΕΝΤΕΛΗ. Διακοπή της Δημοτικής Συγκοινωνίας κατά την περίοδο των εορτών

Αγαπητοί Δημότες,

Σας ενημερώνουμε ότι, για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας Πεντέλης, απαιτείται η επισκευή και συντήρηση των δημοτικών λεωφορείων.

Περισσότερα...

Η οδική ασφάλεια είναι θέμα Παιδείας: Σεμινάρια ασφαλούς μετακίνησης με αυτοκίνητο από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και τον ΣΒΑ για τους μαθητές της πόλης

Ένα ακόμα κύκλο σεμιναρίων ασφαλούς μετακίνησης με αυτοκίνητο διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για τους μαθητές της πόλης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων.

Περισσότερα...

Διανομή ειδών παντοπωλείου για τους δικαιούχους του ΚΕΑ/ΤΕΒΑ

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 , ώρες 12.30-14.30

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος μας θα πραγματοποιήσει διανομή ειδών παντοπωλείου (φέτα, γραβιέρα, αυγά, αλεύρι) στους νέους δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και  Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)» οι οποίοι είναι και δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης  (ΚΕΑ).

Περισσότερα...