Τετ09192018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ09:44:11 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινά η νέα εκπαιδευτική περίοδος για το Εικαστικό Εργαστήρι των ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Ακόμα μια χρονιά εικαστικών μαθημάτων ξεκινά στα ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Το Εικαστικό Εργαστήρι των ΚΑΠΗ αρχίζει τις δραστηριότητές του από την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου προκειμένου να συνεχίσει να δίνει βήμα έκφρασης στους πολίτες Τρίτης ηλικίας που είτε γνωρίζουν, είτε θέλουν να αναζητήσουν την καλλιτεχνική τους κλίση. Φυσικά, τα μαθήματα είναι δωρεάν για όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ.

Περισσότερα...

Eκδήλωση Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Μικρασιατικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσίων «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΞΕ» σε συνεργασία με τον Δήμο Πεντέλης και την Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς Αμαρουσίου & Ωρωπού, συνδιοργανώνουν την εκδήλωση Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 και από 8:00 έως 10:00

Περισσότερα...

“Να δώσουμε όλες και όλοι το «παρών» στη διήμερη εορτή της εθελοντικής προσφοράς αίματος στο Δήμο μας”!

Σε μία εβδομάδα από σήμερα η λαμπαδηδρομία το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και η εθελοντική αιμοδοσία τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία να μεταφέρουμε, να αναδείξουμε και να κάνουμε πράξη τα ύψιστα ανθρωπιστικά ιδεώδη της εθελοντικής προσφοράς αίματος στον ανώνυμο πάσχοντα συνάνθρωπό μας!

Περισσότερα...

Προνοιακά επιδόματα: στις 16/5 η επόμενη πληρωμή στους δικαιούχους από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη πληρωμή διμήνου των προνοιακών επιδομάτων από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, με τα ανάλογα ποσά να πιστώνονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των Ηρακλειωτών δικαιούχων.

Διάθεση Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες στην Πλατεία Ηλιακού Χωριού την Κυριακή 16/9

Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης στηρίζει την ελληνική αγροτική παραγωγή και μεριμνά για τις οικογένειες των συμπολιτών μας. Γι’ αυτό διοργανώνει και αυτό τον μήνα τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων απ’ ευθείας από τον παραγωγό στον δημότη χωρίς μεσάζοντες.

Περισσότερα...

Πρόσκληση σε ημερίδα: "Νέα Θρησκευτικά: Ἡ ἑπόμενη ἠμέρα"

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ (ΣΕΦ)

Περισσότερα...

Γ. Καραμέρος: Διασφαλίσαμε για άλλες δυο σχολικές χρονιές τη δωρεάν μεταφορά μαθητών ΑμεΑ στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα

Η Περιφέρεια Αττικής διασφάλισε για άλλες δύο σχολικές χρονιές τη δωρεάν μεταφορά 80 μαθητών ΑμεΑ από την κατοικία τους στο σχολείο και στα εργαστήρια του Σικιαριδείου ιδρύματος, στο Μαρούσι.

Περισσότερα...

Σε νέο και πιο λειτουργικό χώρο το 5ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου Αττικής – Λύση σε ακόμα ένα πρόβλημα δεκαετιών

Την στέγαση του 5ου Νηπιαγωγείου της πόλης σε νέο χώρο, πιο λειτουργικό και φιλικό για τα παιδιά, εξασφάλισε η δημοτική αρχή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, δίνοντας λύση σε ένα πρόβλημα δεκαετιών.

Περισσότερα...