Τετ01232019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ05:20:08 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπαιδευτική δράση για τα παιδιά από τη Βορέειο Βιβλιοθήκη Δήμου Αμαρουσίου

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ.

Στο πλαίσιο των δράσεων για την ανάπτυξη της παιδικής, εφηβικής και μετεφηβικής φιλαναγνωσίας η Βορέειος Βιβλιοθήκη Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνει εκπαιδευτική δράση για τα παιδιά, ηλικίας 4-8 ετών.

Περισσότερα...

Διευκόλυνση μετακίνησης πολιτών για το συλλαλητήριο της Κυριακής 20 Ιανουαρίου 2019 για τη Μακεδονία

Για τη διευκόλυνση των πολιτών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής 20 Ιανουαρίου 2019 στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία, ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει ότι θα τεθούν στη διάθεσή τους λεωφορεία που θα διευκολύνουν τη μετακίνησή τους.

Περισσότερα...

Ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός των παιδικών χαρών του Δήμου Αμαρουσίου

Γ. Πατούλης: Αποτελεί προτεραιότητα για τη Διοίκησή μας σε επίπεδο αναψυχής των οικογενειών και των παιδιών της πόλης μας να τους προσφέρουμε ασφαλείς και πιστοποιημένες παιδικές χαρές.»

Περισσότερα...

Μεγάλη προσφορά παιδικών φαρμάκων από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Ελληνοαγγλικής Αγωγής στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμαρουσίου

Γ. Πατούλης: Αναδεικνύεται για πολλοστή φορά τις τόσο σημαντικές για την εποχή μας αξίες της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού

Περισσότερα...

Την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου»

Σε εορταστική ατμόσφαιρα η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Περισσότερα...

Κλειστό σήμερα 8.1.2019 το Τμήμα Αυτοκινήτων της Εφορίας Αμαρουσίου

Σήμερα 8 Ιανουαρίου 2019 λόγω της χιονόπτωσης ήταν κλειστό το Τμήμα Αυτοκινήτων της Εφορίας Αμαρουσίου.

Οι επισκεπτόμενοι την Εφορία αντίκρυσαν κλειδωμένη πόρτα και δεν μπόρεσαν να διακπεραιώσουν την κατάθεση πινακίδων των αυτοκινήτων τους, όπως και την άρση ακινησίας αυτών.

Περισσότερα...

41η Πρωτοχρονιάτικη Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου

Η 41η δράση διάθεσης εγχωρίων αγροτικών προϊόντων, η πρώτη για τη νέα χρονιά, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ., στο παρκινγκ πίσω από το Ο.Α.Κ.Α, επί της οδού Πιτταρά στη συμβολή με την οδό Αμαρυσίας Αρτέμιδος.

Περισσότερα...

Μέτρα προστασίας των πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες Τέσσερεις θερμαινόμενες αίθουσες στο Δήμο Αμαρουσίου στην διάθεση των πολιτών

Με στόχο την προστασία των πολιτών από τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, ο Δήμος Αμαρουσίου θα διατηρήσει ανοικτές τέσσερεις θερμαινόμενες αίθουσες για όσο διάστημα κρατήσουν οι χαμηλές θερμοκρασίες προκειμένου να φιλοξενηθούν όσοι συμπολίτες έχουν ανάγκη.

Περισσότερα...