Δευ11192018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ03:55:28 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ Με δύο νέα πυροσβεστικά οχήματα ενισχύονται τα πυροσβεστικά μέσα του Δήμου Αμαρουσίου για την προστασία του αστικού και περιαστικού πρασίνου της πόλης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με δύο νέα πυροσβεστικά οχήματα ενισχύονται τα πυροσβεστικά μέσα του Δήμου Αμαρουσίου για την προστασία του αστικού και περιαστικού πρασίνου της πόλης

Δύο νέα πυροσβεστικά οχήματα 4χ4, χωρητικότητας 500 lt παρέλαβε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, με τα οποία ενισχύεται περαιτέρω ο στόλος των πυροσβεστικών μέσων για την προστασία και την ασφάλεια του αστικού και περιαστικού πρασίνου της πόλης.

Τα οχήματα παρέδωσε στο Δήμο Αμαρουσίου ο κ. Παυσανίας Μηλίτσης, μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για την προμήθειά τους με κρατικούς πόρους.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε ότι τα νέα πυροσβεστικά οχήματα είναι μικρά και ευέλικτα και εξυπηρετούν τις ανάγκες της πόλης για πυροπροστασία και πυρασφάλεια.
Το άριστα εκπαιδευμένο ανθρωπινό δυναμικό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, με την υποστήριξη των πυροσβεστικών μέσων που διαθέτουμε, βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση κάθε έκτακτου συμβάντος και κατά τη φετινή αντιπυρική περίοδο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ