Τετ09192018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ09:44:11 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Να δώσουμε όλες και όλοι το «παρών» στη διήμερη εορτή της εθελοντικής προσφοράς αίματος στο Δήμο μας”!

Σε μία εβδομάδα από σήμερα η λαμπαδηδρομία το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και η εθελοντική αιμοδοσία τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία να μεταφέρουμε, να αναδείξουμε και να κάνουμε πράξη τα ύψιστα ανθρωπιστικά ιδεώδη της εθελοντικής προσφοράς αίματος στον ανώνυμο πάσχοντα συνάνθρωπό μας!

Περισσότερα...

Διάθεση Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες στην Πλατεία Ηλιακού Χωριού την Κυριακή 16/9

Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης στηρίζει την ελληνική αγροτική παραγωγή και μεριμνά για τις οικογένειες των συμπολιτών μας. Γι’ αυτό διοργανώνει και αυτό τον μήνα τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων απ’ ευθείας από τον παραγωγό στον δημότη χωρίς μεσάζοντες.

Περισσότερα...

“Εκστρατεία Συγκέντρωσης Σχολικών Ειδών από τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης”

Εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών ξεκινά το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Εθελοντισμού του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών με σύνθημα “Δράσε...είναι στο χέρι σου!”.

Περισσότερα...

Συνάντηση Δημάρχου με τον Μορφωτικό Σύμβουλο της Ιρανικής Πρεσβείας

Τον Δόκτορα Α.Μ. Χέλμι, μορφωτικό σύμβουλο της Πρεσβείας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

Περισσότερα...

Έναρξη Προγράμματος ΟΑΕΔ για την Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα. 70 θέσεις στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης

Ξεκίνησε την 1/8/2018 και ώρα 14:00 και συνεχίζεται μέχρι και την 20/8/2018 και ώρα 12η μεσημβρινή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΕΑΔ ανέργους, ηλικίας άνω των 18 ετών

Περισσότερα...

Με επιτυχία υλοποιείται το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά 6-13 ετών

Με επιτυχία υλοποιείται και εφέτος το Πρόγραμμα “Καλοκαιρινή Δημιουργική Απασχόληση Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης: Διακοπές στην Πόλη 2018 ” για παιδιά ηλικίας 6 έως 13 ετών.

Περισσότερα...

Λατρευτικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού στην Πεύκη

Ολοκληρώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού στην Πεύκη με λιτάνευση της εικόνας του Αγίου. Στον μεθέορτο Εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλος, πλαισιωμένος ιερείς της Μητρόπολης. Στη συνεχεια τελέστηκε η λιτάνευση στους δρόμους της Πεύκης, στην οποία συμμετείχε πλήθος πιστών.

Περισσότερα...

Στα Πρωτόθρονα στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων ο Δήμαρχος

Με επισημότητα εορτάστηκαν και εφέτος τα «ΠΡΩΤΟΘΡΟΝΑ» στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου στην Πεύκη.

Περισσότερα...

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Κατερίνας Μπουραντά στις 25/6

«Το μυστικό της Μαρίνας» τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:00

Περισσότερα...