Σαβ11172018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ08:58:12 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ Επιστολή Δημάρχου Πεντέλης για την υλοποίηση του προγράμματος των θαλάσσιων μπάνιων για τα μέλη των ΚΑΠΗ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστολή Δημάρχου Πεντέλης για την υλοποίηση του προγράμματος των θαλάσσιων μπάνιων για τα μέλη των ΚΑΠΗ

Αγαπητοί συμπολίτες, Μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Πεντέλης,

με χαρά επικοινωνώ σήμερα μαζί σας με την έναρξη των θερινών μπάνιων. Ο Δήμος Πεντέλης θεωρώντας ότι ένας από τους κύριους αυτοδιοικητικούς στόχους μας είναι η στήριξη της κοινωνικής συνοχής και η εξασφάλιση ίσων ευκαιριών για όλα τα μέλη της κοινωνίας και στην αναψυχή, εξασφαλίζει κατ’ έτος και ειδικότερα τα δύσκολα τελευταία μνημονιακά χρόνια την υλοποίηση του προγράμματος των θαλάσσιων μπάνιων για τα μέλη των ΚΑΠΗ.

Τα χρόνια και οι εμπειρίες των ανθρώπων οφείλουν να «τορνεύουν» τις οξείες γωνίες του χαρακτήρα τους, να τους κάνουν σοφότερους, περισσότερο συνεργάσιμους και το κυριότερο να τους κάνουν να αντιλαμβάνονται ότι θα πρέπει να ρουφάν και την τελευταία σταγόνα ζωής, χαράς και να ζουν το τώρα χωρίς να φεύγουν στο μετά.

Εμείς με φορέα τον Οργανισμό Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) και με την υλοποίηση των αρμόδιων υπεύθυνων και των έξι (6) ΚΑΠΗ του Δήμου προσπαθούμε να κάνουμε πράξη την αναψυχή των μελών μας.

Μην ξεχνάτε ότι η ευτυχία και η δυστυχία, η χαρά και η λύπη, η ζωή και ο θάνατος εφάπτονται και ότι εκείνο που μετρά περισσότερο για τον καθένα είναι η υγεία του και η σωματική του ακεραιότητα που δεν διαπραγματεύονται.

Ευχαριστώ τον ΟΚΠΑ, τους υπεύθυνους των ΚΑΠΗ και όλα τα στελέχη εθελοντικά και επαγγελματικά του Δήμου που εργάστηκαν και εργάζονται για την υλοποίηση των θαλάσσιων μπάνιων του Δήμου Πεντέλης. Τους εφιστώ την προσοχή στην με ασφάλεια υλοποίηση του δύσκολου έργου των θαλάσσιων μπάνιων. (τίποτα στην τύχη).

Εύχομαι να περάσετε καλά και σας ζηλεύω.

 

Ο Δήμαρχος

Δημήτριος Στεργίου – Καψάλης