Πεμ01242019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ11:39:38 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ Απονομή των Βραβείων «Δημήτρη & Μιράντας Τομπουλίδη» από την Ένωση Ποντίων Μελισσίων

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απονομή των Βραβείων «Δημήτρη & Μιράντας Τομπουλίδη» από την Ένωση Ποντίων Μελισσίων

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου διοργανώθηκε από την Ένωση Ποντίων Μελισσίων Αττικής στο Πνευματικό Κέντρο της Ένωσης εκδήλωση για την απονομή των βραβείων «Δημήτρη & Μιράντας Τομπουλίδη» στους αριστούχους απόφοιτους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείου Δ.Κ. Μελισσίων και ομιλία με θέμα «Στρατηγικές επιλογές για το μέλλον των νέων» από τον Δρ. Νικόλαο Λυγερό.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης στον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τη Διοίκηση της Ένωσης για την εκδήλωση, αναφέρθηκε στη γενιά των προσφύγων Ποντίων οι οποίοι αντιπροσωπεύουν  την Ελλάδα του σήμερα στην πόλη των Μελισσίων και εξήρε την καταξιωμένη προσωπικότητα του πρώην Δημάρχου Μελισσίων κου Δημήτρη Τομπουλίδη, χορηγού των βραβείων, για την αυτοδημιουργία και την ανθρωπιά που αναδεικνύονται από αυτήν του την πρωτοβουλία, η οποία στηρίζει τη νέα γενιά των μαθητών του τόπου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Προϊστάμενος του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Δ.Κ. Μελισσίων Πατέρας Θεόδωρος, ο πρ. Πρόεδρος της Βουλής κος Απόστολος Κακλαμάνης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Φώτης Χρυσικός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Μιχάλης Κολιός, οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Ηλίας Βιλιώτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Άντα Μπούσουλα, Άγγελος Παλαιοδήμος, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Μελισσίων κος Γιώργος Βορέας, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Γιώργος Μαγιάτης, Απόστολος Φραντζής, το Μέλος Δ.Σ. του Ο.Π.ΑΘ. κος Δημήτρης Τζαμτζής, ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης κος Παναγιώτης Γκατζόλης, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων