Κυρ09232018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ04:47:21 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινά η νέα εκπαιδευτική περίοδος για το Εικαστικό Εργαστήρι των ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Ακόμα μια χρονιά εικαστικών μαθημάτων ξεκινά στα ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Το Εικαστικό Εργαστήρι των ΚΑΠΗ αρχίζει τις δραστηριότητές του από την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου προκειμένου να συνεχίσει να δίνει βήμα έκφρασης στους πολίτες Τρίτης ηλικίας που είτε γνωρίζουν, είτε θέλουν να αναζητήσουν την καλλιτεχνική τους κλίση. Φυσικά, τα μαθήματα είναι δωρεάν για όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ.

Περισσότερα...

Προνοιακά επιδόματα: στις 16/5 η επόμενη πληρωμή στους δικαιούχους από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη πληρωμή διμήνου των προνοιακών επιδομάτων από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, με τα ανάλογα ποσά να πιστώνονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των Ηρακλειωτών δικαιούχων.

Σε νέο και πιο λειτουργικό χώρο το 5ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου Αττικής – Λύση σε ακόμα ένα πρόβλημα δεκαετιών

Την στέγαση του 5ου Νηπιαγωγείου της πόλης σε νέο χώρο, πιο λειτουργικό και φιλικό για τα παιδιά, εξασφάλισε η δημοτική αρχή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, δίνοντας λύση σε ένα πρόβλημα δεκαετιών.

Περισσότερα...

Πρόσβαση Στον Ψηφιακό Κόσμο – Για ακόμα μια περίοδο δωρεάν μαθήματα για τη χρήση τεχνολογιών αφής (τάμπλετ) για άτομα άνω των 50 ετών

Για ακόμα μια χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συμμετέχει στο άκρως επιτυχημένο πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο» και προσφέρει δωρεάν μαθήματα εκμάθησης τάμπλετ στους κατοίκους της πόλης άνω των 50 ετών. Το πρόγραμμα υλοποιείται από τον φορέα «50και Ελλάς» με την υποστήριξη της COSMOTE.

Περισσότερα...

Και δεύτερο ΚΕΠ στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής - Λειτουργεί στο Παλαιό Ηράκλειο

Το δικό του ΚΕΠ απέκτησε το Παλαιό Ηράκλειο. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να εξυπηρετήσει καλύτερα, γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα τους κατοίκους της περιοχής, ειδικά εκείνους που δεν έχουν την δυνατότητα της μετάβασης στο κεντρικό ΚΕΠ του δημαρχείου, άνοιξε και δεύτερο Κέντρο Εξυπηρέτησης στο συγκεκριμένο κομμάτι της πόλης.

Περισσότερα...

Άμεση επέμβαση και κατάσβεση της πυρκαγιάς που σημειώθηκε στην λεωφόρο Ηρακλείου

Άμεσα αντιμετωπίστηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε κτίριο επί της λεωφόρου Ηρακλείου 507.

Περισσότερα...

Δωρεάν πιστοποιητικό υγείας για τους μαθητές - μέλη ευπαθών ομάδων πληθυσμού από τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Για ακόμα μια χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στηρίζει τις οικογένειες της πόλης στις εποχιακές ανάγκες τους με το άνοιγμα των σχολείων.

Περισσότερα...

Αποτελέσματα εγγραφών – επανεγγραφών στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής περίοδος 2018 - 2019

Το 100% των αιτήσεων εγγραφής μέσω voucher του προγράμματος ΕΣΠΑ (Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής), όλες τις αιτήσεις επανεγγραφών και την συντριπτική πλειοψηφία των νέων εγγραφών με συνδρομή κατάφεραν να καλύψουν και φέτος οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Περισσότερα...

Στην κεντρική πλατεία Ηρακλείου μεταφέρετε η αφετηρία του λεωφορείου 640 έπειτα από αίτημα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Τη μόνιμη μεταφορά της αφετηρίας της λεωφορειακής γραμμής 640 (Τοπική Ηρακλείου) έξω από την στάση του σταθμού του ηλεκτρικού, στην κεντρική πλατεία της πόλης, αποφάσισε ο ΟΑΣΑ, έπειτα από αίτημα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Περισσότερα...