Τετ01232019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ05:20:08 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δήμητρα Κεχαγιά στον Επικοινωνία 94FM: «Δεν έχει γίνει κανένα έργο στο Δήμο Πεντέλης!»

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά εννιά ολόκληρα χρόνια μετά την συνένωση των πρώην δήμων Πεντέλης, Μελισσίων και Νέας Πεντέλης και όμως ο κοινός Καλλικρατικός Δήμος Πεντέλης δεν έχει κατορθώσει με δήμαρχο τον Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη να λειτουργήσει ως ενιαίος και αδιαίρετος δήμος.

Περισσότερα...

Γιάννης Μυλωνάκης στον Επικοινωνία 94FM: «Οι υπάρχουσες παρατάξεις έχουν κλείσει τον κύκλο τους!»

Την ξεκάθαρη βούλησή του να αλλάξει τα δημοτικά πράγματα στο Δήμο Αγίας Παρασκευής κατέθεσε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγ. Παρασκευής» Γιάννης Μυλωνάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Περισσότερα...

Συνέντευξη του Σίμου Ρούσσου στον Επικοινωνία 94FM

Ενδιαφέρον πείραμα χαρακτήρισε την προσομοίωση σε συνθήκες απλής αναλογικής της δημοτικής του αρχής, εδώ και ενάμιση χρόνο, εξαιτίας της απώλειας της σχετικής πλειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

Περισσότερα...

Παναγιώτης Φασούλας στον Επικοινωνία 94FM: «Πρωτοείδα γυναικείο μπάσκετ όταν άρχισε να παίζει η Μαριέλλα!»

«Είμαστε στην αρχή πολύ μεγάλων επιτυχιών και παρουσιών του γυναικείου μπάσκετ του Ολυμπιακού στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα», δήλωσε ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής και Γενικός διευθυντής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Παναγιώτης Φασούλας, με αφορμή την πρόκριση της ομάδας στην Euroleague.

Περισσότερα...

Συνέντευξη της Ειρήνης Κατσινοπούλου στον Επικοινωνία 94FM

Παρούσα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, αλλά όχι από τη θέση της υποψηφίας δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, θα είναι η επικεφαλής του «Δικτύου Πολιτών» Ειρήνη Κατσινοπούλου, όπως αποκάλυψε η ίδια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

Περισσότερα...

Κώστας Κόκκορης στις Δημοτικές Διαπλοκές: «Δυστυχώς πιστεύαμε ότι έφτανε το πράττειν!»

Υπέρ των συνθέσεων και των συνεργασιών σε τοπικό επίπεδο, ενόψει και της απλής αναλογικής, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Κώστας Κόκκορης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές”.

Περισσότερα...

Συνέντευξη του δημάρχου Βριλησσίων Ξένου Μανιατογιάννη στον Επικοινωνία 94FM

Στοπ στις «σειρήνες» που τον θέλουν να διεκδικεί το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες δημοτικές εκλογές έβαλε ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, σε συνέντευξή που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Περισσότερα...

Παναγιώτης Μανούρης στις Δημοτικές Διαπλοκές: «Η Ν. Ιωνία έχει μείνει πάρα πολύ πίσω!»

Αισιόδοξος ότι η απλή αναλογική δεν θα δημιουργήσει προβλήματα στην επόμενη Διοίκηση του Δήμου Νέας Ιωνίας δήλωσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Μανούρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές”.

Περισσότερα...

Συνέντευξη του δημάρχου Βύρωνα Άκη Κατωπόδη στον Επικοινωνία 94FM

«Και εγώ λέω ότι δεν είναι μεταρρύθμιση το νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ, αλλά είναι μια σοβαρή μεταρρυθμιστική προσπάθεια», δήλωσε για το Κλεισθένης 1 ο δήμαρχος Βύρωνα Άκης Κατωπόδης, σε συνέντευξή που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Περισσότερα...