Τετ09192018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ09:44:11 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Συνέντευξη του Σίμου Ρούσσου στον Επικοινωνία 94FM

Ενδιαφέρον πείραμα χαρακτήρισε την προσομοίωση σε συνθήκες απλής αναλογικής της δημοτικής του αρχής, εδώ και ενάμιση χρόνο, εξαιτίας της απώλειας της σχετικής πλειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

Περισσότερα...

Συνέντευξη της Ειρήνης Κατσινοπούλου στον Επικοινωνία 94FM

Παρούσα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, αλλά όχι από τη θέση της υποψηφίας δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, θα είναι η επικεφαλής του «Δικτύου Πολιτών» Ειρήνη Κατσινοπούλου, όπως αποκάλυψε η ίδια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

Περισσότερα...

Συμεών Σκουτέρης στον Επικοινωνία 94FM: «Η γυμναστική για όλους είναι αυτή τη στιγμή το ταχύτερα αναπτυσσόμενο αγώνισμα της γυμναστικής»!

Μοναδικό θέαμα με εντυπωσιακές χορογραφίες προσφέρει σε όλους τους φίλους της γυμναστικής το “Cosmogym Festival & Contest” που διεξάγεται φέτος για 7η συνεχόμενη χρονιά από τις 19 έως τις 24 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος», στο Περιστέρι.

Περισσότερα...

Συνέντευξη του δημάρχου Βριλησσίων Ξένου Μανιατογιάννη στον Επικοινωνία 94FM

Στοπ στις «σειρήνες» που τον θέλουν να διεκδικεί το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες δημοτικές εκλογές έβαλε ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, σε συνέντευξή που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Περισσότερα...

Συνέντευξη Σωτ. Ντούρου – Σπ. Βρεττού και Μιχ. Βρεττού στον Επικοινωνία 94FM

Τη συνένωση των δημοτικών παρατάξεων «Για την πόλη μας» και «Αχαρνέων Ελπίδα», ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών, ανακοίνωσαν από κοινού οι επικεφαλής τους Σωτήρης Ντούρος και Σπύρος Βρεττός αντίστοιχα, σε συνέντευξή που παραχώρησαν μαζί και με τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών Μιχάλη Βρεττό, στο κεντρικό δελτίο Αυτοδιοίκησης του Επικοινωνία 94FM.

Περισσότερα...

Συνέντευξη του δημάρχου Βύρωνα Άκη Κατωπόδη στον Επικοινωνία 94FM

«Και εγώ λέω ότι δεν είναι μεταρρύθμιση το νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ, αλλά είναι μια σοβαρή μεταρρυθμιστική προσπάθεια», δήλωσε για το Κλεισθένης 1 ο δήμαρχος Βύρωνα Άκης Κατωπόδης, σε συνέντευξή που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Περισσότερα...

Συνέντευξη του Πέτρου Γεωργόπουλου στον Επικοινωνία 94FM

Υπέρ της ενισχυμένης αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά με ορισμένα στοιχεία απλής αναλογικής που θα διορθώνει και τις στρεβλώσεις του υπάρχοντος εκλογικού συστήματος, τάχθηκε ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής και νυν επικεφαλής της ήσσονος μειοψηφίας Σταύρος Γεωργόπουλος, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο Αυτοδιοίκησης του Επικοινωνία 94FM.

Περισσότερα...

Ευθύμης Ρεντζιάς στον Επικοινωνία 94FM : «Άρωμα ΝΒΑ στην Ελλάδα!»

Το NBA Basketball School για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Αυτό ανακοίνωσε ο πρεσβευτής της κορυφαίας μπασκετικής λίγκας, παλαίμαχος διεθνής παίkτης με θητεία, βέβαια, στο NBA, Ευθύμης Ρεντζιάς ο οποίος βρέθηκε στο στούντιο του 94.0 καλεσμένος της εκπομπής  "MVP στους 94", και του Αντώνη Καλκαβούρα.

Περισσότερα...

Συνέντευξη του Δημήτρη Ταβουλάρη στον Επικοινωνία 94FM

Τη θέση του υπέρ της εφαρμογής της απλής αναλογικής στην τοπική αυτοδιοίκηση εξέφρασε o επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ρήξη και Ανατροπή στο Ηράκλειο» Δημήτρης Ταβουλάρης, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο Αυτοδιοίκησης του Επικοινωνία 94FM.

Περισσότερα...