Σαβ11172018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ08:58:12 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Συνέντευξη Σωτ. Ντούρου – Σπ. Βρεττού και Μιχ. Βρεττού στον Επικοινωνία 94FM

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Συνέντευξη Σωτ. Ντούρου – Σπ. Βρεττού και Μιχ. Βρεττού στον Επικοινωνία 94FM

Τη συνένωση των δημοτικών παρατάξεων «Για την πόλη μας» και «Αχαρνέων Ελπίδα», ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών, ανακοίνωσαν από κοινού οι επικεφαλής τους Σωτήρης Ντούρος και Σπύρος Βρεττός αντίστοιχα, σε συνέντευξή που παραχώρησαν μαζί και με τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών Μιχάλη Βρεττό, στο κεντρικό δελτίο Αυτοδιοίκησης του Επικοινωνία 94FM.

«Εγώ δεν κατεβαίνω υποψήφιος! Ενώθηκαν δύο παρατάξεις που είχαν ξεκινήσει μαζί, και για διαφόρους λόγους, δεν έχει σημασία, έγινε ένας διαχωρισμός, η ψυχή μας ήταν όμως ενωμένη», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην δήμαρχος Σωτήρης Ντούρος.

«Κάποια στιγμή οι δρόμοι μας χώρισαν, αλλά στο δια ταύτα σήμερα έχουμε αντιληφθεί και έχουμε συνειδητοποιήσει για τα καλά ότι ο πολυκερματισμός δεν ευνοεί κανέναν, δεν ευνοεί την πόλη», σημείωσε ο επικεφαλής του νέου ενωτικού σχήματος Σπύρος Βρεττός.

«Σε ό,τι μας αφορά προσπαθήσαμε να βρούμε μία κοινή συνισταμένη, προφανώς υπάρχουν διαφωνίες, αλλά πιστέψτε με όταν ξεκίνησα εγώ προσωπικά και πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι μπήκαμε σε μία διαδικασία να συζητάμε και με τον Σπύρο τον Βρεττό, προσπαθήσαμε να δούμε αν υπάρχουν αυτοί οι 4 βασικοί πυλώνες, οι οποίοι είναι κατά την άποψή μας οι βασικοί για να προχωρήσουμε παρακάτω», υπογράμμισε ο τρίτος της «συμμαχίας» Μιχάλης Βρεττός.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι και οι τρεις άσκησαν δριμεία κριτική στα έργα και τις ημέρες της δημοτικής αρχής Αχαρνών του Γιάννη Κασσαβού…

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη των κ.κ. Σωτ. Ντούρου – Σπ. Βρεττού και Μιχ. Βρεττού στο παρακάτω link:

https://youtu.be/S8W3NAp35as