Σαβ11172018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ08:58:12 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Συνέντευξη της Ειρήνης Κατσινοπούλου στον Επικοινωνία 94FM

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Συνέντευξη της Ειρήνης Κατσινοπούλου στον Επικοινωνία 94FM

Παρούσα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, αλλά όχι από τη θέση της υποψηφίας δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, θα είναι η επικεφαλής του «Δικτύου Πολιτών» Ειρήνη Κατσινοπούλου, όπως αποκάλυψε η ίδια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

Η κ. Κατσινοπούλου αποκάλυψε πως ήδη η παράταξη έχει ξεκινήσει τις διεργασίες και τις ζυμώσεις, σχετικά με το πώς και με ποιούς θα οργανωθεί η διαδικασία ενόψει των δημοτικών εκλογών, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε την απόλυτη συμφωνία της με το νομοσχέδιο Κλεισθένης 1, που προωθεί σε λίγες μέρες προς ψήφιση η Κυβέρνηση και διιαίτερα με την εφαρμογή της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Εμείς συμφωνούμε και υπερθεματίζουμε για την απλή αναλογική. Η εποχή των φέουδων, είτε κομματικών, είτε προσωπικών, είτε παραγοντικών, έχει παρέλθει και την κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που είχε πιο προσωποκεντρικά-δημαρχοκεντρικά χαρακτηριστικά. Επομένως, είναι η ώρα πια να είμαστε όλες και όλοι υπόλογοι και συνυπεύθυνοι με τις αποφάσεις, που αυτό σημαίνει σύνθεση και συναινέσεις πάνω από το τραπέζι», τόνισε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Κατσινοπούλου.

Όσον αφορά το έργο της δημοτικής αρχής, η επικεφαλής του «Δικτύου Πολιτών» αναγνώρισε μεν ότι έχουν γίνει θετικά βήματα στη διεύθυνση περιβάλλοντος και ειδικά στην καθαριότητα, ωστόσο αυτά είναι χωρίς γενικότερο σχεδιασμό.

Για την υπογειοποίηση της Μελίνας Μερκούρη, η κ. Κατσινοπούλου υποστήριξε πως το έργο είναι λάθος εξαρχής και αποτελεί απλά ένα «πυροτέχνημα» της δημοτικής αρχής, ενώ για την ανάπλαση της Λεωφόρου Ηρακλείου υπογράμμισε πως πρόκειται για ένα έργο που θα έπρεπε να υλοποιηθεί χτες…!

Τέλος, η Ειρήνη Κατσινοπούλου δήλωσε πως το μεγαλύτερο συν και το μεγαλύτερο πλην της παρούσας δημοτικής διοίκησης, είναι ταυτόχρονα ο ίδιος ο δήμαρχος της πόλης ο Νίκος ο Μπάμπαλος.

«Και το συν και το μείον είναι ο δήμαρχος. Ο δήμαρχος έχει μια ισχυρή προσωπικότητα συντριπτική για την παράταξή του, ισοπεδωτική θα έλεγα εγώ, ταυτόχρονα αυτό όμως ειδικά τον πρώτο καιρό, τώρα φαίνεται να έχει βελτιώσει ορισμένα πράγματα, είχε ένα στυλ Λουδοβίκου του 16ου, εγώ αποφασίζω, εγώ θα απαντήσω, εγώ μιλάω…δεν μιλούσαν οι αντιδήμαρχοι…», σχολίασε σκωπτικά η κ. Κατσινοπούλου.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ειρήνης Κατσινοπούλου στο παρακάτω link:

https://www.mixcloud.com/94fm/η-ειρήνη-κατσινοπούλου-στον-940-και-τις-δημοτικές-διαπλοκές/