Τετ11212018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ04:39:45 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σύλλογος Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου: ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ

Με βάση επίσημες καταγγελίες της ΟΙΕΛΕ (Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος), πολλά Ιδιωτικά Σχολεία την Παρασκευή 16 – 11 – 2018 έκαναν κανονικά μάθημα, ή αφιέρωσαν ελάχιστο χρόνο για την εκδήλωση που αφορούσε την επέτειο μνήμης της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Περισσότερα...

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στηρίζει τους μικρούς… Αϊνστάιν της πόλης που διαγωνίζονται στον παγκόσμιο τελικό της Ολυμπιάδας Ρομποτικής

Την αποστολή της ομάδας ρομποτικής του 3ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης η οποία θα λάβει μέρος στον παγκόσμιο τελικό της φετινής World Robot Olympiad στηρίζει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Περισσότερα...

«Σχετικά με τα προβλήματα καθαρισμού των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δήμου Αμαρουσίου»

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου ύστερα από ενημέρωση που έλαβε από τις Δ/ντριες & Δ/ντές των Δημοτικών Σχολείων του Αμαρουσίου εκφράζει την έντονη ανησυχία και δυσαρέσκεια των μελών του σωματείου μας, αναφορικά με το πρόβλημα που προέκυψε σε αρκετά Δημοτικά Σχολεία (κυρίως) του Δήμου Αμαρουσίου με τη μη ανανέωση της σύμβασης των καθαριστριών και εργαζομένων βοηθητικού προσωπικού που εργάζονταν κατά τον πρωϊνό κύκλο εργασίας των Δημοτικών Σχολείων της πόλης του Αμαρουσίου και μισθοδοτούνταν από το Δήμο Αμαρουσίου.

Περισσότερα...

2ος Μεγάλος Σχολικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης στο Μαρούσι, από 12 Νοεμβρίου έως 12 Απριλίου 2018, με τη χορηγία της ANAMET


Το 2ο Μεγάλο Σχολικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης «We Go Green Μαρούσι» διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου για όλα τα σχολεία της πόλης, δημόσια και ιδιωτικά όλων των βαθμίδων, από τις 12 Νοεμβρίου έως τις 12 Απριλίου 2018, με την χορηγία της ANAMET.

Περισσότερα...

Ξεκινούν τα έργα ανάπλασης αθλητικών εγκαταστάσεων στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου Πεύκης

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης ανακοινώνεται ότι:

«Υπεγράφη η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία και ξεκινά το έργο ‘Ανάπλαση αθλητικών εγκαταστάσεων στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης’. Το έργο έχει προϋπολογισμό 102.000€ και χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Προβλέπει τη διαμόρφωση σε αθλητικό χώρο και την ανάπλαση προαυλίου χώρου του σχολείου με νέο γήπεδο καλαθοσφαίρισης, νέο γήπεδο 5Χ5 και μεταφορά του γηπέδου βόλεϊ.

Περισσότερα...

Έναρξη Προγράμματος Ενισχυτικής Διδασκαλίας

1. Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας του Δήμου ξεκινάει Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018, στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων.

Περισσότερα...

«Σου έχω Δέμα»: για ακόμα μια χρονιά πρόγραμμα στήριξης φοιτητών από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Ακόμα μια χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στηρίζει τους Ηρακλειώτες φοιτητές, μέλη οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και θα σπουδάσουν για πρώτη χρονιά φέτος στην επαρχία.

Περισσότερα...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου για θέσεις εκπαιδευτών ενήλικων στα «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης –Νέα Φάση»

Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους Εκπαιδευτές Ενηλίκων ότι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου για θέσεις εκπαιδευτών ενήλικων στα «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης –Νέα Φάση» στο παρακάτω link:

Περισσότερα...

Ολοκληρώνονται οι εγγραφές στα τμήματα του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου (Α.Λ.Π.)

Οι Κύκλοι Μαθημάτων που το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο για άλλη μια ακαδημαϊκή χρονιά σχεδίασε, συγκέντρωσαν εξαιρετικά μεγάλο αριθμό σπουδαστών σε όλες τις πόλεις.

Περισσότερα...