Πεμ03222018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ12:50:52 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΝ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΜΑΛΙΕΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΝ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΜΑΛΙΕΙΟΥ

«Θερμό ευχαριστώ» του Δήμου Αμαρουσίου σε όσους συνέβαλαν με την ευγενική χορηγία τους στο πασχαλινό τραπέζι  

 Σε ατμόσφαιρα χαράς και κεφιού, πλήθος συμπολιτών γιόρτασε το Πάσχα στο παραδοσιακό γλέντι που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου, στον υπαίθριο χώρο του Αμαλίειου Ιδρύματος. Η μεγάλη γιορτή στήθηκε από νωρίς το μεσημέρι και όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τον παραδοσιακό οβελία και τα άλλα πασχαλινά εδέσματα, με το κρασί να ρέει άφθονο, όπως επιτάσσει η ελληνική παράδοση.

 Ο Δήμος Αμαρουσίου έστρωσε το πασχαλινό τραπέζι μέσα από τις ευγενικές χορηγίες των επιχειρήσεων της πόλης, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα κοινωνικής επιχειρηματικότητας, χωρίς να ξοδέψει ούτε ένα ευρώ, ενώ σημαντική στην επιτυχία της εκδήλωσης, ήταν η συμβολή των εργαζομένων στα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου και των εθελοντών της πόλης.        

 Με την 5μελή ορχήστρα του μουσικοσυνθέτη και τραγουδιστή Άγγελου Καλαβρυτινού σε παραδοσιακά και άλλα τραγούδια και με προπομπό τη 12μελή ομάδα του Τμήματος παραδοσιακών χορών του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου με χοροδιδάσκαλο το Σταύρο Καρλή, οι συμμετέχοντες στο πασχαλινό γλέντι έγιναν μια μεγάλη παρέα, χόρεψαν, διασκέδασαν, τσούγκρισαν το πασχαλινό αυγό, αντάλλαξαν θερμές ευχές και έζησαν στιγμές ξεγνοιασιάς, ξεφεύγοντας από τα προβλήματα της καθημερινότητας.      

 Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στο μήνυμα του με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα σημειώνει: Επιδίωξή μας είναι κανείς στο Μαρούσι να μην νοιώθει και να περνά μόνος, πολύ περισσότερο μάλιστα τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα. Κατευθύνουμε την προσπάθεια μας και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με κάθε συμπολίτη που έχει την ίδια διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης, ώστε στη δύσκολη αυτή συγκυρία να στηρίζουμε το συνάνθρωπό μας, χωρίς να επιβαρύνεται ούτε με ένα ευρώ η Μαρουσιώτικη οικογένεια.                    

Ένα θερμό «ευχαριστώ» σε καθένα ξεχωριστά από τους πολλούς και σημαντικούς χορηγούς μας που μας έδωσαν την ευκαιρία να στρώσουμε ένα πλούσιο πασχαλινό τραπέζι για όλους τους συμπολίτες.»

 Τον κ. Πατούλη, εκπροσώπησε στο πασχαλινό γλέντι, ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Πέππας, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του, ανταλλάσοντας «Χρόνια Πολλά» με τους παριστάμενους και τσουγκρίζοντας το πασχαλινό αυγό. Συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης κος Βασίλης Κόκκαλης και ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας κος Νικόλας Αλεπούς.           

 

Για τη πραγματοποίηση και την επιτυχία της πασχαλινής εκδήλωσης συνέβαλαν με τις ευγενικές χορηγίες τους οι κάτωθι επιχειρήσεις, τις οποίες ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά:

- Η ORFEAS & CAVINOS προσέφερε τα αρνιά, τα βαμμένα αυγά και το κρασί.

- Η BIKOS, τα εμφιαλωμένα νερά.

- Τα SUPER MARKET: ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, διέθεσαν δωροεπιταγές και το SUPER MARKET LIDL, ποικιλία προϊόντων.

- Η ΣΕΛΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, προσέφερε χρηματικό ποσό.  

- Η POLLY BAG του Γιάννη Πατούλη διέθεσε τα μαχαιροπήρουνα, τα πιάτα και τα ποτήρια.

- Ο Βασίλης Τσέγας τα κάρβουνα για το ψήσιμο.

- Οι Φούρνοι: Απολλώνιο, Παπασυμεών, Αμαρούσιον και Βενέτης

(υποκατάστημα Γέρακα) χορήγησαν το ψωμί

-Ο Φούρνος Βενέτης (οδός Λέκκα), προσέφερε όλα τα ψησίματα των εδεσμάτων

- Η PIPIS.GR, είχε την ευγενική χορηγία της εξέδρας, όπου στήθηκε η Ορχήστρα.