Τετ01232019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ05:20:08 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Υποψήφια με το Συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο η Μέμα Χαλιώτη

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αμαρουσίου με το συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι θα είναι η Μέμα Χαλιώτη, Πιανίστα, Μουσικοπαιδαγωγός, με σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. Η Επτανήσια μουσικός μεγάλωσε στο Μαρούσι, όπου και δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα. Η παρουσίασή της έγινε την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τον ανεξάρτητο συνδυασμό με επικεφαλής τον Γιώργο Καραμέρο.

Περισσότερα...

Παραλαβή του Δημοτικού Δικτύου Ύδρευσης του Οικισμού Αγίου Δημητρίου του Δήμου Πεντέλης

Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ με την με αρ.20045/16.01.2019 απόφασή του, αποφάσισε την παραλαβή του δημοτικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού Αγίου Δημητρίου του Δήμου Πεντέλης.

Περισσότερα...

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης Δήμου Πεντέλης με την Περιφέρεια Αττικής για Επεμβάσεις Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας στο Οδικό Δίκτυο του Δήμου

Υπεγράφη τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 από την Περιφερειάρχη Αττικής κα Ρένα Δούρου, τον Δήμαρχο Πεντέλης Δημήτριο Στεργίου-Καψάλη και 15 ακόμη Δημάρχους της Αττικής στα γραφεία της Περιφέρειας, η Προγραμματική Σύμβαση για το έργο με τίτλο: ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ» συνολικού προϋπολογισμού 28.000.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

Περισσότερα...

Πάνω από 400 μπλε οικιακοί κάδοι μοιράστηκαν στην πρώτη διανομή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 9.00 με 10.00 το πρωί στο ΚΕΠ της λεωφόρου Πλαπούτα η επόμενη

Περισσότερα...

Περιοδείες υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Καραμέρου. Στο επίκεντρο ζητήματα της καθημερινότητας των δημοτών

Ένα πενθήμερο γεμάτο # Ενωμένο Μαρούσι με περιοδείες και επισκέψεις σε γειτονιές της πόλης, σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, χώρους εργασίας και δημόσιες υπηρεσίες αλλά και παρουσία σε εκδηλώσεις φορέων είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιώργος Καραμέρος μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του ανεξάρτητου συνδυασμού # Ενωμένο Μαρούσι.

Περισσότερα...

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με ιδιαίτερη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος, ο ετήσιος χορός της Ένωσης των Δημάρχων.  Πλήθος Δημάρχων ενεργών και διατελεσάντων, διασκέδασαν σε ένα όμορφο περιβάλλον με πολύ κέφι και καλή διάθεση.

Περισσότερα...

“Σύντομο σε διάρκεια, πλούσιο σε ειδήσεις το Δ.Σ. της 15ης Ιανουαρίου. Γιατί ψηφίσαμε ναι στον προϋπολογισμό. Οι απουσίες, η “αφωνία”, οι ανεξαρτητοποιήσεις και οι κλήσεις”

Αν και ο προϋπολογισμός του Δήμου συνιστά την κορυφαία ετήσια συζήτηση και ψηφοφορία στο πλαίσιο του δημοτικού συμβουλίου, την Τρίτη 15 Ιανουαρίου η σχετική συζήτηση επισκιάστηκε δυστυχώς από την προεκλογική προτεραιότητα που έχουν δώσει οι περισσότερες παρατάξεις σε σχέση με τα θεσμικά τους καθήκοντα.

Περισσότερα...

Αισιοδοξία και καταγγελίες από την ομιλία του Π. Βραχνού στη ΔΙΑΝΑ. Κάλεσε-προκάλεσε τον Γ. Πατούλη να πάρει θέση...

Με σκληρές φράσεις, ευθείες βολές και ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πάνος Βραχνός φωτογράφισε πολιτικό(ούς) αντίπαλο(ους) και απηύθυνε πρόσκληση αλλά και πρόκληση προς τον παρόντα στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου ΔΙΑΝΑ νυν Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, να πάρει θέση για τις “ασχήμιες” και τα “χτυπήματα κάτω από τη μέση” που επισυμβαίνουν κατά την προεκλογική περίοδο που ήδη διανύουμε.

Περισσότερα...

Οι 25 πρώτοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «ΜΑΡΟΥΣΙ – ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ» του υποψηφίου Δημάρχου κ. ΠΑΝΟΥ ΒΡΑΧΝΟΥ

Στην κατάμεστη αίθουσα του Κινηματογράφου ΔΙΑΝΑ το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πάνος Βραχνός ανακοίνωσε τα ονόματα των 25 υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων. Προηγήθηκε η ομιλία του η οποία ήταν ιδιαίτερα αιχμηρή για τα τεκταινόμενα της προεκλογικής περιόδου φωτογραφίζοντας υποψηφίους και κόμματα. Βασικό του σύνθημα άλλωστε είναι “η Αυτοδιοίκηση πάνω από τα κόμματα”.

Ακολουθεί η λίστα των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού “ΜΑΡΟΥΣΙ – ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ”, όπως ανακοινώθηκε από τον κ. Π. Βραχνό

 

     

ΟΝΟΜΑ

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΒΕΛΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΒΡΕΝΤΑΣ

ΕΜΠΟΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ

ΔΡΙΜΕΡΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΜΠΟΡΟΣ

ΣΟΦΙΑ

ΙΩΑΝΝΙΔΗ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΘΕΑΤΡΟΥ/ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΙΩΑΝΝΟΥ

ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ/ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘ.ΙΚΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΛΑΖΑΡΟΣ

ΚΑΓΙΑΣ

ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΜΠΟΣΙΩΡΑΣ

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΣΩΤΗΡΙΑ

ΚΟΥΜΠΟΥΛΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ

ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΑΤΡΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΑ

ΛΑΘΥΡΗ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ

ΕΛΕΝΗ

ΛΕΚΚΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΤΕΩΣ ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΙΑΣ ΕΣΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ/ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΑΡΚΕΤΟΣ

ΕΜΠΟΡΟΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΓΙΟΥΛΑ

ΜΠΑΡΛΑ

ΙΑΤΡΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

ΘΩΜΑΣ

ΜΠΙΛΟΡΟΓΛΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΥΔΡΑΙΟΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΠΑΠΑΧΑΡΙΤΟΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΕΠΠΑΣ

ΕΜΠΟΡΟΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ/ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΗΛΙΧΟΣ

Δ/ΝΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΚΑΤ

ΑΝΤΙΓΟΝΗ

ΣΜΠΟΝΙΑ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΑΤΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ/ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ