Παρ09212018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ07:50:12 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ 29 υποψήφιων δημοτικών συμβούλων από τη δημοτική κίνηση «ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ»

Νέα Παράταξη στο Μαρούσι από τους αποχωρήσαντες υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της Δημοτικής Παράταξης «Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι» στις δημοτικές εκλογές του 2014. Αναζητείται ο επικεφαλής της Παράταξης “η οποία δεν θα περιορίζεται σε αντιπαραθέσεις με πολιτική στράτευση, δεν θα λειτουργεί με γνώμονα κομματικά στεγανά”.

Περισσότερα...

Παραγωγικός μόνο στις ανακοινώσεις και στα χρέη ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Περισσότερα...

ΤΡΙΜΗΝΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΡΑΖ ΕΥΤΕΡΠΗΣ

Τρίμηνη καθυστέρηση στην παράδοση του γκαράζ και 487.000€, με απευθείας ανάθεση στον εργολάβο, για έργα βιτρίνας στην πλατεία Ευτέρπης

Περισσότερα...

Στον αγιασμό του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών Χολαργού ο Γιώργος Καραμέρος

Στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών Χολαργού παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης βόρειας Αθήνας, Γιώργος Καραμέρος. Σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, εκπρόσωποι φορέων της πόλης, γονείς και παιδιά, αντάλλαξαν ευχές και ενημερώθηκαν για τις δράσεις του συνδέσμου.

Περισσότερα...

Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στις 18/9/2018

Παρακαλείσθε να προσέλθετε σε Τακτική συνεδρίαση (20/2018) του Σώματος στις 18/9/2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα: Επικύρωση πρακτικών 21ης και 22ης Συνεδρίασης έτους 2017.

Περισσότερα...

Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης-Πεύκης την 19/9/2018

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του N.3852/2010 καλείστε να προσέλθετε στο Δημαρχείο της δημοτικής κοινότητας Πεύκης (Ελ. Βενιζέλου 15, Πεύκη) σε Συνεδρίαση του Σώματος η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την 19/9/2018  ημέρα  Τετάρτη  και ώρα 18:00,  με τα κάτωθι θέματα:

Περισσότερα...

Ο Άγγελος Παλαιοδήμος υποψήφιος Δήμαρχος Πεντέλης

Ο Άγγελος Παλαιοδήμος σύμφωνα με πληροφορίες μας θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Πεντέλης στις επερχόμενες εκλογές του 2019.

Περισσότερα...

Η ασθενής μνήμη του κυρίου Θεοδωρακόπουλου- Μέρος Δεύτερο

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης -Πεύκης εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Καλά τα κροκοδείλια δάκρυα του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, του δύο φορές αποτυχόντα υποψηφίου Δημάρχου, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο δεν πείθουν πλέον κανέναν. Ας ενισχύσουμε λοιπόν ξανά την ασθενή και θολή μνήμη του, μήπως και σταματήσει να προκαλεί το δημόσιο αίσθημα:

Περισσότερα...