Πεμ07192018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ08:35:50 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε διαβούλευση το σχέδιο του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Αμαρουσίου με τα στελέχη, τους Διευθυντές και τους εκπροσώπους των εργαζομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Γ. Πατούλης: Στόχος μας είναι όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα λειτουργικό Οργανισμό, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου μας και το υψηλό επιστημονικό προσωπικό που διαθέτουμε, ώστε να προσφέρουμε αναβαθμισμένες και ποιοτικότερες υπηρεσίες στους πολίτες

Περισσότερα...

Συνάντηση με το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζόμενων στον Δήμο Αμαρουσίου

Την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 και μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζόμενων στον Δήμο Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Δ.Σ. του Σωματείου με τον δημοτικό σύμβουλο της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης «Εκτός των Τειχών» Τάσο Σπυρόπουλο καθώς και με άλλους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης.

Περισσότερα...

Λαϊκή Συσπείρωση Aμαρουσίου: Κακή και επικίνδυνη η κατάσταση, που επικρατεί στους χώρους εργασίας του Δήμου Αμαρουσίου

Σε συνάντηση, που έγινε στις 9/7/2018, μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζόμενων στο Δήμο Αμαρουσίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος του ΚΚΕ με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Θανάσης Φωτόπουλος είχε συζήτηση για τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του Δήμου.

Περισσότερα...

Η Μαίρη Διακολιού παρευρέθηκε σε σχετική ενημερωτική συνάντηση του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου

Μετά από κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου προς τη μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, η Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Μαίρη Διακολιού, παρευρέθηκε σε σχετική ενημερωτική συνάντηση που έγινε στις 4.7.2018.

Περισσότερα...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Με τη διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου είχε συνάντηση στις 4-7-2018 η παράταξη μας στα πλαίσια ενημερωτικής σύσκεψης που διοργάνωσε το Σωματείο με όλες τις παρατάξεις της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Από την παράταξη μας παρόντες ήταν ο επικεφαλής Λ. Μαγιάκης και ο δημοτικός σύμβουλος Π. Κούκουζας.

Περισσότερα...

Πιστοποίηση του Δήμου Αμαρουσίου και με το Σύστημα Ποιότητας ISO 9001:2015 για το μοντέλο Διοίκησής του

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ TOY ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Γ. Πατούλης: Με διαφάνεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον πολίτη, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών μας

Περισσότερα...

Λ. Μαγιάκης: Διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική. Η χαμένη αξιοπιστία της κας Ρένας Δούρου

"Η κα Δούρου, παρά τις υποσχέσεις της, συμβιβάστηκε με τις μνημονιακές πολιτικές. Αποδέχτηκε να παραχωρήσει τη δημόσια και κοινωνικά δίκαιη διαχείριση των απορριμμάτων στα ιδιωτικά συμφέροντα και οδηγήθηκε στο αδιέξοδο.

Περισσότερα...

ΜAΙΡΗ ΔΙΑΚΟΛΙΟΥ: ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ

Φαίνεται ότι στην πόλη μας οι πολεοδομικές ρυθμίσεις γίνονται για να εξυπηρετηθούν οι επενδύσεις των εργολάβων, όχι για τους Μαρουσιώτες!

Στο ΔΣ της 26-6-2018, η Διοίκηση Πατούλη εισήγαγε προς έγκριση τροποποίηση σχεδίου σύμφωνα με το οποίο μέρος του κοινόχρηστου χώρου στην Ευτέρπης (εκεί που γίνεται το πάρκινγκ στον ΗΣΑΠ), εμβαδού γύρω στα 60 τ.μ., θα μετατρεπόταν σε οικοδομήσιμο ώστε να μπορεί να χτιστεί «αναψυκτήριο»!

Περισσότερα...