Πεμ07192018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ08:35:50 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

“Μαυρίδης-Καμάρας-Φωκιανός. Άλλη μια μάχη κερδήθηκε για την πόλη μας!”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Τραγικός απόντας ο κ. Θεοδωρακόπουλος”

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Περισσότερα...

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ …ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ

Κάθε χρόνο στις 14 Ιουλίου οι Γάλλοι γιορτάζουν την επέτειο από την πτώση της Βαστίλης το 1789. Οι εκδηλώσεις στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων ήταν κι εφέτος εντυπωσιακές. Και σε συνδυασμό με την πρόκριση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου αντιμετωπίζει την Κυριακή την Κροατία, η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική.

Περισσότερα...

Δημήτρης Κωνστάντος: “Η ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου (102/2018) αποτέλεσε το καθοριστικό και επαρκές έγγραφο τεκμήριο για την προσωρινή δικαίωση των 15 συμβασιούχων καθαριότητας ”

Διαβάζοντας τα συνεχή δελτία τύπου σχετικά με την προσωρινή δικαίωση των 15 συμβασιούχων στην καθαριότητα του Δήμου μας στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων της 11ης Ιουλίου που διασφαλίζει το δικαίωμα εργασίας τους μέχρι και την εκδίκαση της κύριας αγωγής προς τα τέλη του έτους, επισημαίνουμε ότι:

Περισσότερα...

ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ....ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΚΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ...!!!

  Έχουμε  μάθει να συγκλονιζόμαστε κατόπιν εορτής για πολλά θλιβερά γεγονότα που συμβαίνουν στην πατρίδα μας. Κι όταν μάλιστα θύματα είναι νέα παιδιά ξορκίζουμε το κακό επιφανειακά χωρίς να έχουμε τη διάθεση να μελετήσουμε γεγονότα και καταστάσεις που οδήγησαν στην τραγικότητα των συμβάντων.

Περισσότερα...

Ανακοίνωση σχετικά με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Δυστυχώς κάποιοι στον Δήμο μας κάνουν πολιτική φωτογραφίσεων και ανακοινώσεων. Πιστεύουν ότι αρκεί να προσέλθουν για λίγα λεπτά σε μια αιμοδοσία, σε μια γειτονιά ή σε ένα Δικαστήριο και να φωτογραφηθούν. Και έτσι αυτομάτως λύνονται όλα τα προβλήματα. Το μοναδικό που λύνεται, όμως, είναι το δικό τους πρόβλημα προβολής.

Περισσότερα...

Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο η Δημοτική Κίνηση ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 με την Έφη Τσεκούρα

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 4ης Ιουλίου  2018  η δημοτική μας παράταξη, πιστή στις αξίες της και στις βασικές της αρχές, επικαιροποίησε ένα πάγιο αίτημά της που επι τέσσερα χρόνια το υποστηρίζει με πάθος, πιστεύοντας βέβαια ακράδαντα πως υποστηρίζει το αυτονόητο:  Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!

Περισσότερα...

“Ομόφωνες αποφάσεις στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 4ης Ιουλίου. Οι θέσεις της παράταξής μας”

Ομόφωνα συνάδελφοι! Εννέα φορές, όσες και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, η Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Γεωργία Ποριώτου – Χρούσου ανακοίνωσε τη λήψη αποφάσεων με τη θετική ψήφο όλων των παριστάμενων συμβούλων που σε ορισμένα θέματα έφθασαν τους 25 σε σύνολο 33.

Περισσότερα...

O Κώστας Νικολιδάκης δίνει απαντήσεις για την παραλαβή και λειτουργία του Ο.Τ 9

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κώστας Νικολιδάκης έδωσε απαντήσεις σχετικά με την ολοκλήρωση-παραλαβή του έργου της ανάπλασης στο Ο.Τ 9 στο Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης-Πεύκης την 19.6.2018. Ο ίδιος ανέφερε σχετικά:

Περισσότερα...

“Έκρηξη” στο Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης-Πεύκης για το πρόστιμο των 15.000 ευρώ στο ΠΕΑΠ

Χρήστος Φωτίδης, Πρόεδρος ΠΕΑΠ

Η σχετική ερώτηση της κας Μ. Πατούλη δημιούργησε εμπλοκή μεταξύ Δημοτικών Συμβούλων.

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ των κ.κ. Κωνστάντου, Κωνσταντόπουλου, Μπαλδεράνου, Πανταζή...

Περισσότερα...