Τετ09192018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ09:44:11 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης-Πεύκης την 19/9/2018

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του N.3852/2010 καλείστε να προσέλθετε στο Δημαρχείο της δημοτικής κοινότητας Πεύκης (Ελ. Βενιζέλου 15, Πεύκη) σε Συνεδρίαση του Σώματος η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την 19/9/2018  ημέρα  Τετάρτη  και ώρα 18:00,  με τα κάτωθι θέματα:

Περισσότερα...

Η ασθενής μνήμη του κυρίου Θεοδωρακόπουλου- Μέρος Δεύτερο

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης -Πεύκης εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Καλά τα κροκοδείλια δάκρυα του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, του δύο φορές αποτυχόντα υποψηφίου Δημάρχου, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο δεν πείθουν πλέον κανέναν. Ας ενισχύσουμε λοιπόν ξανά την ασθενή και θολή μνήμη του, μήπως και σταματήσει να προκαλεί το δημόσιο αίσθημα:

Περισσότερα...

“Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 30ης Αυγούστου και οι τοποθετήσεις της δημοτικής μας παράταξης”

Με τη συνεδρίαση της 30ης Αυγούστου ολοκληρώθηκε η 4η περίοδος του δημοτικού συμβουλίου. Πλέον από την 1η Σεπτεμβρίου ξεκινά η 5η περίοδος η οποία έχει και προεκλογικό χαρακτήρα λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου 2019.

Περισσότερα...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΥΡΙΔΗ»

Μια απάντηση στα ψεύδη του με στοιχεία…

Η πρόταση που κάναμε πριν από λίγες ημέρες πέρα από τις ευχές να στηρίξουν κιόλας εμπράκτως οι δήμοι τους νέους και πριν την είσοδό τους στα ΑΕΙ αλλά και μετά, στα πρώτα βήματα της επαγγελματικής τους καριέρας, ενόχλησε σφόδρα τον απερχόμενο δήμαρχο κ. Μαυρίδη.

Περισσότερα...

Δήλωση Δημάρχου μετά τον ορισμό Αντιδημάρχων και Εντεταλμένου Συμβούλου

Με απόφαση του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης όρισε Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών τον Παναγιώτη Πανταζή και κατά τόπον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Περισσότερα...

Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης-Πεύκης την 30/8/2018

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του N.3852/2010 όπως αυτό αντικαταστάθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν. 4555/2018 καλείστε να προσέλθετε στο Δημαρχείο της δημοτικής κοινότητας Πεύκης (Ελ. Βενιζέλου 15, Πεύκη) σε Συνεδρίαση του Σώματος η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την 30/8/2018  ημέρα  Πέμπτη  και ώρα 18:00,  με τα κάτωθι θέματα:

Περισσότερα...

“Με τη συμμετοχή του Μιχάλη Βάσση, Πρωταθλητή Ελλάδας (Οpen-U08), αθλητή του «Αριστοτέλη», ξεκινά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στο σκάκι”

Με την άφιξη των νέων σκακιστών από όλη την Ευρώπη ξεκινά στη Ρίγα Λετονίας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στο σκάκι για τις ηλικίες μέχρι 18 ετών. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν στις 30 Αυγούστου.

Περισσότερα...

Κ. Νικολιδάκης: Λαϊκισμός και ανέξοδη κριτική

Η κ.Μαρίνα Πατούλη μας έχει συνηθίσει στην παραγωγή δελτίων τύπου είτε αυτοπροβολής, είτε με ανυπόστατες κατηγορίες κατά της Δημοτικής Αρχής. Αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο... ."Λυκόβρυση - Πεύκη: Ανοχύρωτες πόλεις στο έλεος των ισχυρών ανέμων και ανύπαρκτης διοίκησης" αποφαίνεται.... Δηλαδή θα είχε βάλει ανεμοφράκτες γύρω-γύρω από το Δήμο μας να μην περνάνε οι άνεμοι ;;;

Περισσότερα...