Τετ01232019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ05:20:08 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

“Σύντομο σε διάρκεια, πλούσιο σε ειδήσεις το Δ.Σ. της 15ης Ιανουαρίου. Γιατί ψηφίσαμε ναι στον προϋπολογισμό. Οι απουσίες, η “αφωνία”, οι ανεξαρτητοποιήσεις και οι κλήσεις”

Αν και ο προϋπολογισμός του Δήμου συνιστά την κορυφαία ετήσια συζήτηση και ψηφοφορία στο πλαίσιο του δημοτικού συμβουλίου, την Τρίτη 15 Ιανουαρίου η σχετική συζήτηση επισκιάστηκε δυστυχώς από την προεκλογική προτεραιότητα που έχουν δώσει οι περισσότερες παρατάξεις σε σχέση με τα θεσμικά τους καθήκοντα.

Περισσότερα...

“Μια διήμερη αγωνιστική εορτή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, πανελλαδικής εμβέλειας, φιλοξενεί ο Δήμος μας λόγω της Α.Ε. “Αθηνά Μαγκουφάνας 2004 ”!

Μία διήμερη πανελλαδικής εμβέλειας αγωνιστική εορτή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης φιλοξενεί ο Δήμος μας αυτό το Σαβββατοκύριακο με την οργανωτική ευθύνη και επιμέλεια της Αθλητικής Ένωσης “Aθηνά Μαγκουφάνας 2004”!

Περισσότερα...

Δωρεάν Σεμινάρια από το Γραφείο Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης 21-23/1

Βιωματικό Σεμινάριο Απασχόλησης διοργανώνει το Γραφείο Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης με τίτλο: “Η αναζήτηση εργασίας σε 5 βήματα” τη Δευτέρα 21, Τρίτη 22 και Τετάρτη 23/1/2019.

Περισσότερα...

“Χωρίς ψηφισμένο προϋπολογισμό του Δήμου ξεκίνησε το 2019! Άνω των 2.000.000 ευρώ η σωρευτική επιβάρυνση σε δημοτικούς φόρους & τέλη επί διοίκησης του κ. Μαυρίδη”!

Το 2019 ξεκίνησε χωρίς να έχει ψηφιστεί από το δημοτικό συμβούλιο ο προϋπολογισμός του Δήμου από το δημοτικό συμβούλιο, αν και η νομοθεσία επιβάλλει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου του προηγούμενου κάθε φορά έτους (2018).

Περισσότερα...

“Άγονη και η 3η δημοπρασία για την εκμίσθωση του Ο.Τ.9 Λυκόβρυσης. Στο δημοτικό συμβούλιο εκ νέου θα παραπεμφθεί το θέμα”

Άγονη για 3η συνεχόμενη φορά υπήρξε και η σημερινή (27/12/2018) δημοπρασία για την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου στο Ο.Τ.9 Λυκόβρυσης παρά το μειωμένο μηνιαίο ενοίκιο σε σχέση με τις δύο προηγούμενες (3.500 ευρώ έναντι 5.500 ευρώ στις δύο πρώτες δημοπρασίες).

Περισσότερα...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΤΡΟΦΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ …ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Ο δήμος μας έχει έναν τίτλο που δεν μας τιμάει καθόλου. Είναι μάλλον ο ακριβότερος δήμος στο ύψος των τροφείων των Παιδικών Σταθμών στην Αττική. Πρωταθλητές λοιπόν την ώρα που γύρω τρέχουν τα προβλήματα των οικογενειών και κυρίως των νέων ζευγαριών. Και η δημοτική αρχή Μαυρίδη παρακολουθεί την κατάσταση αυτή αδιάφορη και ξεκομμένη από την Κοινωνία και τους πολίτες.

Περισσότερα...

Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης-Πευκης την 21.12.2018

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του N.3852/2010 καλείστε να προσέλθετε στο Δημαρχείο της δημοτικής κοινότητας Πεύκης (Ελ. Βενιζέλου 15, Πεύκη) σε Συνεδρίαση του Σώματος η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την 21/12/2018  ημέρα  Παρασκευή  και ώρα 18:00,  με τα κάτωθι θέματα:

Περισσότερα...

“Περισσεύει το πολιτικό θράσος και η υποκρισία στην πρόσκληση του κ. Ιωάννου να συναντηθούμε οι υποψήφιοι Δήμαρχοι”

Αφού πρώτα δημοσιοποίησε με δελτίο τύπου μια «υποτιθέμενη» συνάντηση μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων με πρωτοβουλία του, ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Λυκόβρυση Πεύκη 2020” χθες έστειλε και τη σχετική πρόσκληση όπου μεταξύ άλλων αναφέρει: “…Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά η ανταπόκρισή σας στην πρόσκλησή μας γιατί πιστεύουμε πως αξίζει στην πόλη μας ένας ευπρεπής και ευγενικός προεκλογικός αγώνας στον οποίο οι συμπολίτες μας θα επιλέξουν τους άξιους…”!

Περισσότερα...

“Ιταμή δήλωση του κ. Μαυρίδη κατά της αντιπολίτευσης. Απαιτούμε την άμεση δημόσια συγγνώμη του και την ανάκληση του περιεχομένου της”.

Δημήτρης Γ. Κωνστάντοςδημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής δημοτικής παράταξης “Λυκόβρυση Πεύκη .-“, υποψήφιος Δήμαρχος.

Βαρύτατη, προκλητική, ατεκμηρίωτη και εκτός κάθε θεσμικού πλαισίου κατηγορία διατύπωσε ο Δήμαρχος κ. Μαυρίδης κατά της αντιπολίτευσης στη χθεσινή (12/12/2018) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ισχυρίστηκε ότι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης σκόπιμα πολιτεύονται και πράττουν ενάντια στα συμφέροντα του Δήμου!

Περισσότερα...