Πεμ01242019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ11:39:38 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ “Συνεργατική και συνενωτική η συμμετοχή μας στις δημοτικές εκλογές Μαϊου 2019”

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

“Συνεργατική και συνενωτική η συμμετοχή μας στις δημοτικές εκλογές Μαϊου 2019”

Συνεπείς στο χρονοδιάγραμμα που έχουμε δημοσιοποιήσει σχετικά με τη συμμετοχή μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2109 ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι η δημοτική μας παράταξη θα είναι παρούσα στο πλαίσιο ενός ευρύτερου συνενωτικού και συνεργατικού σχήματος έχοντας πρωταγωνιστικό και βαρύνοντα ρόλο στη δημιουργία του.

Εκτός από ιδρυτικά μέλη της δημοτικής μας παράταξης που ήταν υποψήφια στις εκλογές του 2014 θα συμμετέχουν τοπικές και κοινωνικές συλλογικότητες με θεσμική ή μη εκπροσώπηση και ένας σημαντικός αριθμός συνδημοτών μας που αξιολόγησε θετικά την αυτοδιοικητική μας διαδρομή και επιθυμεί να παρέμβει στα τοπικά δρώμενα εκφραζόμενος από τις αρχές και τις αξίες που υπηρετούμε.

Από την προεκλογική περίοδο του 2014 μέχρι και σήμερα υπήρξαμε απόλυτα συνεπείς στις δεσμεύσεις που αναλάβαμε, επαινέσαμε λόγω και έργω με δημόσιες ανακοινώσεις και τη ψήφο μας στο δημοτικό συμβούλιο τα θετικά της Διοίκησης του κ. Μαυρίδη, συνεργαστήκαμε άψογα με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης όταν χρειάστηκαν κοινές παρεμβάσεις, ασκήσαμε κριτική σε όσα θέματα διαφωνούσαμε με τις επιλογές της πλειοψηφίας αυστηρά με επιχειρήματα, ποτέ με λαϊκισμό και αφορισμούς, στηρίξαμε στην πράξη την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και δομών του όταν υπήρξαν μικροπολιτικές στοχεύσεις σε βάρος τους, προτείναμε σειρά υλοποιήσιμων ιδεών στις θεσμικές συναντήσεις που είχαμε με το Δήμαρχο, τους Προέδρους του Δημοτικού Συμβουλίου και των Νομικών Προσώπων ΠΕΑΠ και ΚΟΙΠΑΠ, ενημερώσαμε συστηματικά τους συμπολίτες μας για τις θέσεις μας αλλά και για γενικότερα ζητήματα του Δήμου, αναδείξαμε θέματα που αποτελούν πλέον μέρος της αυτοδιοικητικής συζήτησης, ανταποκριθήκαμε πλήρως στην άσκηση των καθηκόντων μας, ενθαρρύναμε σε κάθε περίπτωση την ουσιαστική ενεργοποίηση και παρέμβαση των κατοίκων.

Στις 27 Νοεμβρίου 2018, έξι μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα ανακοινωθεί η/ο επικεφαλής που θα εκφράζει μεταξύ άλλων τη συνέχεια της αυτοδιοικητικής παρουσίας με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά πολιτικής συμπεριφοράς αλλά και την επιθυμητή και ζητούμενη μεγιστοποίηση της συνενωτικής και συνεργατικής συσπείρωσης. Στις 13 Δεκεμβρίου 2018 θα δημοσιοποιηθεί το 50% των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Αναλυτικές πληροφορίες και απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα θα δοθούν από την/τον επικεφαλής την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση.

Tαυτόχρονα με την προετοιμασία μας για τις δημοτικές εκλογές παραμένουμε αυστηρά προσηλωμένοι στα θεσμικά μας καθήκοντα προς όφελος του Δήμου, των πόλεών μας, Πεύκης και Λυκόβρυσης, των συμπολιτών μας και της ποιότητας της τοπικής δημοκρατίας.

Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας για τη θετική τους αξιολόγηση και την ενεργή διάθεση συμμετοχής. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν το προσεχές διάστημα”.

Γραφείο τύπου δημοτικής παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.-“