Πεμ01242019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ11:39:38 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΕΝΤΕΛΗ “Ο Δήμαρχος θα καθίσει δύο χρόνια και θα φύγει και θα παραδώσει το δαχτυλίδι στην κα Κεχαγιά”...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΠΕΝΤΕΛΗ “Ο Δήμαρχος θα καθίσει δύο χρόνια και θα φύγει και θα παραδώσει το δαχτυλίδι στην κα Κεχαγιά”...

Απίστευτος λόγος ανεξαρτητοποίησης της κας Ευαγγελίας Μπουσίου

Η εκρηκτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης της 30.10.2018 άνοιξε ασκούς του Αιόλου, καθώς έδωσε τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους θεσμικούς και μη, όπως και στα τοπικά ΜΜΕ να αντιληφθούν πολλά από τα τεκταινόμενα το τελευταίο διάστημα, κυρίως με τις αποχωρήσεις Δημοτικών Συμβούλων από πλευράς Διοίκησης με αποκορύφωμα την ανεξαρτητοποίηση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κας Ε. Μπουσίου.

Οι απρεπείς εκφράσεις κάποιων ανεξαρτητοποιημένων Δημοτικών Συμβούλων από την Παράταξη της Διοίκησης του Δήμου καταδεικνύουν ένα προσωπικό μένος -και όχι πολιτικό, γιατί δεν έπεισαν περί αυτού- κατά του Δημάρχου κ. Δ. Στεργίου. Ήσαν όλοι “τιτλούχοι και αξιωματούχοι”, όπως σημείωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου.

Οι συγκεκριμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ανεξάρτητοι πλέον, είχαν το προνόμιο να αναλάβουν θέσεις ευθύνης από τον κ. Δ. Στεργίου. Για κάποιους από αυτούς υπήρξε ο μέντοράς τους.

Κατά τη διάρκεια της προαναφερόμενης Συνεδρίασης και στο υπό συζήτηση θέμα πρότασης της Διοίκησης για τη μείωση των δημοτικών τελών κατά 10% για το 2019, λάδι στη φωτιά έπεσε από τον Αντιδήμαρχο Ηλία Βιλιώτη, ο οποίος αγανακτισμένος -όπως και άλλοι συνάδελφοί του- από τις τοποθετήσεις και ερωτήσεις της κας Μπουσίου, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ο λόγος για τον οποίον καλεστήκαμε στο γραφείο του Δημάρχου για να μας δηλώσει την ανεξαρτητοποίησή της, ήταν ότι ο Δήμαρχος θα καθίσει δύο χρόνια και θα φύγει και θα παραδώσει το δαχτυλίδι στην κα Κεχαγιά... Λυπάμαι πάρα πολύ που λέει σήμερα ότι ήταν για την καθαριότητα (της πόλης)”.

Ακολούθησε η απάντηση της κας Μπουσίου: “Αν ο κ. Βιλιώτης έχει κρατήσει μόνο αυτό, τότε επιλέγει να εξακολουθήσει την τακτική τού με κλειστά αυτιά και δυστυχώς και για τη Διοίκηση και με κλειστό στόμα γιατί ακολουθούν και τα θέματα τα οποία έχει υπογράψει και θα φανεί και ότι και κλειστά αυτιά έχει και κλειστά μάτια και κλειστό στόμα”.

Ηλ. Βιλιώτης: “Αυτό που έχει δείξει η διαδρομή μου όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι ούτε κλειστά αυτιά έχω, ούτε δεν μπορώ να μιλήσω. Και ακούω και μιλάω και το ξέρετε πάρα πολύ καλά εσείς προσωπικά”.

Η απάντηση της κας Μπουσίου ότι “ο κ. Βιλιώτης έχει κρατήσει μόνο αυτό” είναι επιβεβαίωση του λόγου του και απορούμε πώς μια τόσο έμπειρη Δημοτική Σύμβουλος 24ετίας, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου την τελευταία 8ετία (και όχι μόνο) να “τσιμπάει” σε ένα χονδροειδέστατο πολιτικό δόλωμα!!! Αν υπήρξε τέτοιο, και από ποιόν, ποιούς!!!

Εν κατακλείδι και με δεδομένη την αποδοχή των όσων είπε ο κ. Βιλιώτης περί του λόγου ανεξαρτητοποίησής της (ενώπιον των συναδέλφων της στο γραφείο του Δημάρχου) η κα Μπουσίου φέρεται να παραδέχεται ότι ο κ. Στεργίου θα κερδίσει τις επερχόμενες εκλογές...