Τετ01232019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ05:20:08 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗ Ευχαριστούμε τη διοίκηση Στεργίου που μας απέκλεισε στα σπίτια μας, για να απολαύσουμε το χιόνι!

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ευχαριστούμε τη διοίκηση Στεργίου που μας απέκλεισε στα σπίτια μας, για να απολαύσουμε το χιόνι!

Ο «ετοιμοπόλεμος» μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Πεντέλης «πιάστηκε στον ύπνο»

Από το πρωί ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης βγαίνει όπου μπορεί και, με στολή... αλπινιστή, διαβεβαιώνει ότι ουδέν πρόβλημα υπήρξε στον Δήμο Πεντέλης από τη χιονόπτωση.

Δυστυχώς γι' αυτόν, οι εικόνες από τις γειτονιές του Δήμου είναι αδιάψευστος μάρτυρας ότι ο δήθεν άρτιος μηχανισμός πολιτικής προστασίας του οποίου προΐσταται «πιάστηκε στον ύπνο». Μια ήπια χιονόπτωση, που κράτησε λιγότερο από 12 ώρες, ήταν αρκετή για να αποκλείσει εκατοντάδες δημότες στα σπίτια τους, αφού ήταν αδύνατον να μετακινήσουν τα οχήματά τους και να πάνε στις εργασίες τους.

Ευχαριστούμε τον δήμαρχο που κατάφερε να μας αποκλείσει στον Δήμο, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να απολαύσουμε το χιόνι με τα παιδιά μας!

Κατά τ' άλλα, το μόνο ελπιδοφόρο είναι ότι η όποια ταλαιπωρία των Μελισσιωτών, Νεοπεντελιωτών και Πεντελιωτών θα τελειώσει τον Σεπτέμβριο του 2019, οπότε και η διοίκηση θα παραδοθεί σε χέρια που έχουν τη γνώση, την εμπειρία και τη βούληση να καταστήσουν την Πεντέλη έναν βιώσιμο Δήμο.