Τετ11212018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ04:39:45 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΦΟΡΕΙΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΦΟΡΕΙΣ

Εκδρομή στο Ναύπλιο από το Σύλλογο "Άγ. Γεώργιος Γκιούλμπαξε"

Ο Μικρασιατικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αγ. Γεώργιος - Γκιουλμπάξε»

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

την Κυριακή 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Περισσότερα...

«Οι τελευταίες στιγμές των Ελληνικών Βουρλών. Το γράμμα του Ιωάννη Παγώνη, δημοτικού ιατρού των Βουρλών»

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:30

Η Ένωση Μικρασιατών Μελισσίων και οι εκδόσεις Μπαλτά σας προσκαλούν στην παρουσίαση της ιστορικής μαρτυρίας του Θοδωρή Κοντάρα

Περισσότερα...

Συνάντηση αντιπροσωπείας των συλλόγων Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου, Πολυδρόσου, Νέου Αμαρουσίου και Παραδείσου, με τον Αντιπεριφερειάρχη για ενιαία αντιπλημμυρική προστασία

Αντιπροσωπεία των συλλόγων Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης - Χαλανδρίου, Πολυδρόσου, Νέου Αμαρουσίου και Παραδείσου, αποτελούμενη από τους Έφη Χαλάτση, Ρούλα Καϊμάκη, Παναγιώτη Πάντο, Δημήτρη Σταμέλο και Γωγώ Μπίσκου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη  Περιβάλλοντος , κλιματικής αλλαγής και Ρεμάτων κ. Αναγνωστόπουλο  Νάσο.

Περισσότερα...

ΜΑΡΟΥΣΙ. ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ "Ο ΚΡΗΤΑΓΕΝΗΣ ΖΕΥΣ"

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» που αναδείχθηκαν από τις εκλογές της 21-10-2018, συνήλθαν σε συνεδρίαση την 23-10-2018 και συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής:

Περισσότερα...

Πρόκληση. ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΕΝΩΣΗΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ «Ο ΚΡΗΤΑΓΕΝΗΣ ΖΕΥΣ»

ΚΡΗΤΑΓΕΝΗΣ ΖΕΥΣ» καλεί τα μέλη της Ένωσης, σε Εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στα γραφεία της Ένωσης, στη διεύθυνση Σπύρου Λούη 17, πλατεία Ηρώων, Μαρούσι, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, στις 11 π.μ. με θέματα ημερήσιας διάταξης :

Περισσότερα...

Σύλλογος Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου: ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΔΙΧΡΟΝΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019 – 2020

Αποτέλεσμα εικόνας για Σύλλογος Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου

Η ψήφιση του νόμου 4521/2018 (τον Φεβρουάριο του 2018) αποτελεί κατάκτηση για τον κλάδο των εκπαιδευτικών της Π. Ε. και την ελληνική κοινωνία, αφού ικανοποιείται ένα πάγιο, επί εξήντα χρόνια υποβαλλόμενο, αίτημα των εκπαιδευτικών της Π. Ε.

Περισσότερα...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Αναπαράσταση Κρητικού Γάμου” από το Σύλλογο “Ο ΤΑΛΩΣ”

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κρητών Λυκόβρυσης – Πεύκης «Ο Τάλως» επιθυμεί να εκφράσει την ικανοποίησή του για την επιτυχία της εκδήλωσης «Αναπαράσταση Κρητικού Γάμου» που έλαβε χώρα στις 29 Σεπτεμβρίου τ.έ. στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» του Ηλιακού Χωριού Πεύκης.

Περισσότερα...