Πεμ01242019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ11:39:38 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΦΟΡΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΦΟΡΕΙΣ

Με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, παρουσίαση του βιβλίου: «Νίκος Καπετανίδης. Ο ηρωικός δημοσιογράφος του Πόντου» του Κ. Καπετανίδη

Με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, ο Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» και οι εκδόσεις «Ινφογνώμων», παρουσιάζουν το βιβλίο του Κώστα Καπετανίδη: «Νίκος Καπετανίδης. Ο ηρωικός δημοσιογράφος του Πόντου».

Περισσότερα...

Τοποθέτηση αθλητικών οργάνων στο Πάρκο ΑΟ Πολυδρόσου

Πριν μερικές ήμερες ο Δήμος Αμαρουσίου, τοποθέτησε τρία όργανα γυμναστικής ενηλίκων, στο πάρκο στη συμβολή των οδών Φραγκοκκλησιάς και Κορυτσάς, ανταποκρινόμενος   σε αίτημα του Συλλόγου Πολυδρόσου.

Περισσότερα...

Σύλλογος Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου: ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΔΙΧΡΟΝΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019 – 2020

Αποτέλεσμα εικόνας για Σύλλογος Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου

Η ψήφιση του νόμου 4521/2018 (τον Φεβρουάριο του 2018) αποτελεί κατάκτηση για τον κλάδο των εκπαιδευτικών της Π. Ε. και την ελληνική κοινωνία, αφού ικανοποιείται ένα πάγιο, επί εξήντα χρόνια υποβαλλόμενο, αίτημα των εκπαιδευτικών της Π. Ε.

Περισσότερα...

Δράση Περιβάλλοντος & Κοινωνικής Προσφοράς

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δωδώνης Αμαρουσίου  πραγματοποίησε στο πάρκο της περιοχής δράση ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος και κοινωνικής προσφοράς.

Περισσότερα...

Συνάντηση αντιπροσωπείας των συλλόγων Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου, Πολυδρόσου, Νέου Αμαρουσίου και Παραδείσου, με τον Αντιπεριφερειάρχη για ενιαία αντιπλημμυρική προστασία

Αντιπροσωπεία των συλλόγων Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης - Χαλανδρίου, Πολυδρόσου, Νέου Αμαρουσίου και Παραδείσου, αποτελούμενη από τους Έφη Χαλάτση, Ρούλα Καϊμάκη, Παναγιώτη Πάντο, Δημήτρη Σταμέλο και Γωγώ Μπίσκου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη  Περιβάλλοντος , κλιματικής αλλαγής και Ρεμάτων κ. Αναγνωστόπουλο  Νάσο.

Περισσότερα...

ΜΑΡΟΥΣΙ. ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ "Ο ΚΡΗΤΑΓΕΝΗΣ ΖΕΥΣ"

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» που αναδείχθηκαν από τις εκλογές της 21-10-2018, συνήλθαν σε συνεδρίαση την 23-10-2018 και συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής:

Περισσότερα...

Πρόκληση. ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΕΝΩΣΗΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ «Ο ΚΡΗΤΑΓΕΝΗΣ ΖΕΥΣ»

ΚΡΗΤΑΓΕΝΗΣ ΖΕΥΣ» καλεί τα μέλη της Ένωσης, σε Εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στα γραφεία της Ένωσης, στη διεύθυνση Σπύρου Λούη 17, πλατεία Ηρώων, Μαρούσι, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, στις 11 π.μ. με θέματα ημερήσιας διάταξης :

Περισσότερα...

Έργα κατασκευής αγωγών αποχέτευσης ομβρίων στο Πολύδροσο

Ξεκίνησε στις 18-9-2018 η κατασκευή του έργου  «Αντιπλημμυρικά έργα περιοχής Πολυδρόσου» συνολικού προϋπολογισμού 1.920.000,92 €  συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24% (χωρίς την έκπτωση του εργολάβου) με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Περισσότερα...