Σαβ09232017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ03:29:09 PM

Back Βρίσκεστε εδώ:

Άρθρα

ΤΟ ΕΡΓΟ «Ω, ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΜΠΑ!» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΥΚΗΣ

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 20:00.

Η θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου παρουσιάζουν στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης,το έργο του Κώστα Μουρσελά «Ω τι κόσμος μπαμπά», σε μουσική Βασίλη Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντώνη Περπινιά.

 Η παράσταση θα δοθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 20:00.

 Το «Ω, τι κόσμος μπαμπά!» είναι ένα σατιρικό θεατρικό κείμενο επιθεωρησιακού τύπου. Άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με σκληρότητα μιλάει για την διάβρωση της ηθικής, την μέχρι εσχάτων αναζήτηση του πλούτου και της εξουσίας, το σαθρό πολιτικό σύστημα, τις δυσκολίες της καθημερινότητας, τις προβληματικές ανθρώπινες σχέσεις, το όνειρο για ένα καλύτερο κόσμο.

 Παρόλο που γράφτηκε την περίοδο της Δικτατορίας και παίχτηκε στη Θεσσαλονίκη το 1973 για πρώτη φορά, από το θίασο του Θεάτρου Σάτιρας, είναι μια καυστική σάτιρα, που σήμερα μας αφορά περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

 

Η είσοδος ελεύθερη.