Κυρ05262019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ09:18:41 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πρωτοβουλία για κάδους ανακύκλωσης του εκλογικού υλικού στα Εκλογικά Κέντρα της Βόρειας Αθήνας

Με κάδους ανακύκλωσης χαρτιού και "Χαρτοφάγους" θα εξοπλίσει η Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών, εκλογικά κέντρα της Βόρειας Αθήνας, στο πλαίσιο του προγράμματος "Έλα στον Κύκλο μας - Ούτε ένα χαρτί πεταμένο" της Περιφέρειας Αττικής και του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΣΔΝΑ).

Περισσότερα...

O Παναγιώτης Γκατζόλης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πεντέλης

Ο Π. Γκατζόλης, γόνος μικρασιατικής ιστορικής οικογένειας από τους πρώτους κατοίκους της πόλης, μας δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη “Δημοτική Συμμαχία”.

Περισσότερα...

Κεντρική προεκλογική ομιλία του Θεόδωρου Αμπατζόγλου υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου, επικεφαλής του Συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου και επικεφαλής του Συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗπραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική ομιλία του την Παρασκευή 24/5/2019 στην οδό Ερμού, στο κέντρο της πόλης.

Περισσότερα...

Κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιώργου Καραμέρου υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου, επικεφαλής του Συνδυασμού ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Την Πέμπτη 23/5/2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Καραμέρος επικεφαλής του Συνδυασμού ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική ομιλία του στην οδό Ερμού.

Περισσότερα...

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΒΡΑΧΝΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΒΡΑΧΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΔΝΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ - «ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟ»

Μήνυμα νίκης αποτυπώθηκε στη μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου Αμαρουσίου Πάνου Βραχνού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 24ης Μαΐου μπροστά από το δημαρχείο της πόλης.

Περισσότερα...

Υπέροχη μουσική βραδιά με έντεχνο λαϊκό τραγούδι στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων

Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Συμμαχίας για την Δ.Κ Μελισσίων

Εξαιρετική μουσική βραδιά απόλαυσαν οι Μελισσιώτες που παραβρέθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων.

Περισσότερα...

Ο Γιώργος Δημητράκης είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στη Δ.Κ Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης με το Συνδυασμό ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ

Αγαπητοί συμπολίτες

Μετά την τιμητική πρόσκληση που μου έγινε από τη Δήμητρα Κεχαγιά υποψήφια Δήμαρχο Δήμου Πεντέλης επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ και την προτροπή του πατέρα μου Κώστα Δημητράκη, αποφάσισα να δεχθώ την πρότασή της και να είμαι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.

Περισσότερα...

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΡΟΥΝΗ είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου με το Συνδυασμό ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ

Άρθρο της Κατερίνας Λερούνη, π. πρωταθλήτριας άρσης βαρών

Άσκηση με βάρη και οστεοπόρωση

Είναι πολύ σημαντικό η τακτική άσκηση να γίνει τρόπος ζωης για τη γυναίκα. Ακόμα και στην κλιμακτήριο μπορεί η γυναίκα να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα εξάσκησης με βάρη αφού πρώτα συμβουευτούν τον γιατρό τους.

Περισσότερα...

Η ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ-ΓΚΡΙΖΗ ΓΕΩΡΓΙΑ είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης με το Συνδυασμό ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δουλεύεις για την Πεντέλη – έχεις δίκιο”!

Η Γεωργία Παπαχρήστου είναι μητέρα τριών παιδιών. Μένει επί σειρά ετών στηn Ν. Πεντέλη και δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών.

Περισσότερα...