Δευ03302020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ01:32:18 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ Oι παλαίμαχοι του Γ.Σ.Α έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Κλειστό του Αγίου Θωμά

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Oι παλαίμαχοι του Γ.Σ.Α έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Κλειστό του Αγίου Θωμά

Οι παλαίμαχοι του Τμήματος Μπάσκετ του Γ.Σ.Αμαρουσίου έκοψαν τη βασιλόπιτα την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2019.

Ήταν εκεί μπασκετμπολίστες του παρελθόντος από τα παιδικά, εφηβικά τμήματα και την ανδρική ομάδα με παίκτες που καταξιώθηκαν και έδειχναν το δρόμο με τις ικανότητες και το παράδειγμά τους στα τμήματα υποδομών του Γ.Σ.Α.

 Στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του “ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ” -στην ίδια θέση υπάρχει και σήμερα- ανδρώθηκαν γενιές Μαρουσιωτών και κάποιοι καταξιώθηκαν να οδηγήσουν την τότε ομάδα στα ψηλά σκαλοπάτια του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.

Δεν ξεχνάμε τους αείμνηστους κορυφαίους διοικητικούς παράγοντες Κ. Τριβέλλα, Μ. Βιντζηλαίο που έθεσαν τις βάσεις μαζί με τα ταλέντα της εποχής για το μετέπειτα οικοδόμημα σε επαγγελματικό επίπεδο, που κέρδισε ευρωπαϊκό τίτλο (κύπελλο σαπόρτα 2001) και συμμετείχε σε τελικούς πρωταθλήματος και κυπέλλου της Α1.

Την Παρασκευή το μεσημέρι, βρέθηκαν αρκετοί βετεράνοι του Γ.Σ.Α και φίλοι τους από άλλα Σωματεία της εποχής των ανοιχτών γηπέδων. Μετά την προπόνηση και το καθιερωμένο “διπλό” γευμάτισαν και ο αρχηγός Δ. Δημητροκάλης σε ευχάριστη ατμόσφαιρα έκοψε τη βασιλόπιτα. Ο κ. Ακίλογλου πρόσφερε αρκετά δώρα που κληρώθηκαν στους βετεράνους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης που αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος.

Γιάννης Μπολέτης

 


 Πάνω από αριστ.: Ακίλογλου, Δημητροκάλης, Αραποστάθης, Φλωράκης, Χανιώτης, Θεωνάς, Μαραθιανάκης

Κάτω διακρίνονται οι:  Πουλημένος και Ά. Γαρδέλης

 

Από αριστ.: Φλωράκης, Αραποστάθης, Δημητροκάλης, Θεωνάς, Χανιώτης, Α. Γαρδέλης, Πουλημένος

 

Δημητροκάλης, Μπολέτης, Αραποστάθης, Φλωράκης

 

Ο Επαμεινώνδας Γαρδέλης αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος με τους παλαίμαχους