Δευ03302020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ01:32:18 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης με την αντικατάσταση του ταρτάν

Σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία για το Δημοτικό Στάδιο Πεύκης υπέγραψε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, η οποία αφορά την προμήθεια και αντικατάσταση του συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στην επιφάνεια του στίβου. Το έργο είναι προϋπολογισμού 74.400€ και χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους. Με την αντικατάσταση του ταρτάν, ολοκληρώνονται οι εργασίες στον Στάδιο, σε συνέχεια του έργου που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής.

Περισσότερα...

Από τις 15/4 λειτουργεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο στη Λυκόβρυση

Από τη Δευτέρα 15 Απριλίου λειτουργεί κανονικά το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λυκόβρυσης και έχει τεθεί προς χρήση για το κοινό. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα προγράμματα κολύμβησης μπορούν να εγγραφούν προσκομίζοντας όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη γραμματεία του ΠΕ.Α.Π. η οποία λειτουργεί στον Πολυχώρο τις καθημερινές από τις 09:00 ως τις 21:00.

Δίπλα στις πρωταθλήτριες του Α’ Λυκείου Πεύκης ο Δήμαρχος

Τις μαθήτριες του Α’ Λυκείου Πεύκης, που κατέκτησαν την 1η θέση στο Σχολικό Πρωτάθλημα της Β΄ Εκπαιδευτικής Περιφέρεια της Αθήνας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

Περισσότερα...

Στη Γιορτή του Αθλητή ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης

Στη Γιορτή του Αθλητή, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης βρέθηκε, την Κυριακή 17/3/2019. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης να τιμήσει τα σωματεία του και τους αθλητές και αθλήτριες, που διακρίθηκαν σε εγχώριες, αλλά και διεθνείς διοργανώσεις. Σε μια κατάμεστη αίθουσα, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Γιώργος Καρύμπας, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και εξέφρασε το σκεπτικό της εκδήλωσης

Περισσότερα...

Γιορτή Αθλητή διοργανώνει ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης την Κυριακή 17/3

«Γιορτή Αθλητή», διοργανώνει για πρώτη φορά ο Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης την Κυριακή 17 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης. Με το σύνθημα «Ο Αθλητισμός ενώνει! Θα είμαστε όλοι εκεί!» ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Γιώργος Καρύμπας καλούν τους δημότες σε μια εκδήλωση, με πολλές εκπλήξεις, που φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε θεσμό.

Περισσότερα...

“Όργανα Άθλησης Ανοικτού τύπου τοποθετήθηκαν στη Λυκόβρυση”

Τοποθετήθηκαν στη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης όργανα άθλησης ανοικτού τύπου, πιο συγκεκριμένα στη Πλατεία -Παιδική χαρά Γ. Αργυρή και Αθανασίου Διάκου (Υδατόπυργο).

Περισσότερα...

Επιτυχής η διοργάνωση του Πανελληνίου της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στο Δημοτικό Γυμναστήριο Πεύκης

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, το 5o Ανοικτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, φιλοξενήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή 12-13 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Πεύκης, το οποίο συνδιοργάνωσαν με επιτυχία το ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης και η Α.Ε. "ΑΘΗΝΑ" ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ 2004.

Περισσότερα...

Έργα για το Διαδημοτικό Αθλητικό Κέντρο και για το Γυμνάσιο Λυκόβρυσης εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή

Δύο σημαντικά έργα για τη για τη νεολαία και τον αθλητισμό στη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Περισσότερα...

Εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή τα έργα για το Διαδημοτικό Αθλητικό Κέντρο και για το Γυμνάσιο Λυκόβρυσης


Δύο σημαντικά έργα για τη για τη νεολαία και τον αθλητισμό στη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Περισσότερα...