Δευ03302020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ01:32:18 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ MEΛΙΣΣΙΑ. Πρωτοχρονιάτικη Πίτα από τον Αθλητικό Όμιλο Μελισσίων

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

MEΛΙΣΣΙΑ. Πρωτοχρονιάτικη Πίτα από τον Αθλητικό Όμιλο Μελισσίων

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο Μελισσίων (ΑΟΜ) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων.

 

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης παρέστη στην εκδήλωση μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο κο Φώτη Χρυσικό τον οποίο ευχαρίστησε δημόσια ως εκπρόσωπο της Περιφερειάρχη Αττικής κας Ρένας Δούρου για τη χρηματοδότηση του έργου αντικατάστασης του τάπητα του Γηπέδου της Δ.Κ. Μελισσίων, έργο για το οποίο σύντομα θα υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος έδωσε επίσης συγχαρητήρια στη Διοίκηση του ΑΟΜ για το έργο και την προσφορά του στον αθλητισμό της πόλης μας. Δήλωσε την συμπαράστασή του στο Σύλλογο και ευχήθηκε στον Πρόεδρο, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στους προπονητές, στους αθλητές και στις οικογένειές τους υγεία, δύναμη και επιτυχίες στους στόχους τους.

Τον Δήμαρχο συνόδεψαν οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Ηλίας Βιλιώτης, ο Πρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ. κος Παναγιώτης Μούστρης, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κος Γιώργος Μαγιάτης, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ. κος Βασίλης Λάζος, το Μέλος Δ.Σ. του Ο.Π.ΑΘ. κα Ελευθερία Σάλαρη-Αλαμάρα και ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης κος Παναγιώτης Γκατζόλης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δήμητρα Κεχαγιά, Δημήτρης Σταυρόπουλος-Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Γεωργία Μητροπούλου, Βλάσης Σιώμος, Αντώνης Φειδοπιάστης, Άντα Χάνου-Μπούσουλα, Ευαγγελία Μπουσίου-Μοσχοπούλου, Άγγελος Παλαιοδήμος, Λευτέρης Κοντουλάκος, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Νίκος Δροσάτος, Απόστολος Φραντζής, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης κος Γιάννης Ζούνης, το Μέλος Δ.Σ. του Ο.Π.ΑΘ. κος Κώστας Αποστολίδης, το Μέλος Δ.Σ. του Ο.Κ.Π.Α. κα Αιμιλία Λεονταρίτου, τα Μέλη Δ.Σ. της Β΄Βάθμιας Σχολικής επιτροπής κα Σέβη Πάχνη, Ηλίας Μιχαηλίδης, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων