Δευ03302020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ01:32:18 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαθέσιμο το Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τον ΑΣ Τυφώνα την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 από τις 15.00 έως τις 22.00 – Όλη η αλήθεια

Προς αποτύπωση των πραγματικών γεγονότων και ιστορικού σχετικά με την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη» για εκδηλώσεις φορέων της πόλης, η αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού παραθέτει τις αιτήσεις και τις απαντήσεις που έλαβε και έδωσε στο Αθλητικό Σωματείο Τυφώνας:

Περισσότερα...

Γιαννούλης Λαρεντζάκης στον Επικοινωνία 94FM: «Το Διηπειρωτικό μας έφτιαξε ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια!». Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Για την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου από την ΑΕΚ μίλησε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή "MVP στους 94 με τον Αντώνη Καλκαβούρα, ο  Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Περισσότερα...

Το Ηράκλειο τιμά τους αθλητές του: Αφιερωμένη στα παιδιά και τους σωματεία η 2η Γιορτή Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Νίκος Μπάμπαλος: «Ο Αθλητισμός παράγει Αξίες. Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους αθλητές που μας κάνουν υπερήφανους»

Περισσότερα...

Υπαίθρια όργανα γυμναστικής για πρώτη φορά στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Υπαίθρια όργανα γυμναστικής σε τρία πάρκα της πόλης τοποθέτησε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προκειμένου οι Ηρακλειώτες ελεύθερα και δωρεάν να μπορούν να συνδυάζουν την βόλτα με την άθληση.

Περισσότερα...

Στηρίζουμε τον αθλητισμό με ισοτιμία,  πρόγραμμα και έργα. Μια επιβεβλημένη απάντηση στο  Δ.Σ. του «Τυφώνα»

Ο αθλητισμός αποτελεί κοινωνικό αγαθό και όλοι όσοι τον υπηρετούν οφείλουν να αποδεικνύουν στην πράξη ότι σέβονται  τις αξίες και τις αρχές του και - πολύ περισσότερο – ότι δεν χρησιμοποιούν αθλητικούς φορείς με ιστορία και προσφορά, προκειμένου να εξυπηρετήσουν ξένες προς την αποστολή τους επιδιώξεις.

Περισσότερα...

Γιώργος Καλαϊτζής στον Επικοινωνία 94FM: «Ο Παύλος ήταν ο πατέρας της Παναθηναϊκής οικογένειας!»

Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ μίλησε ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής και επικεφαλής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού Γιώργος Καλαϊτζής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή "MVP στους 94", με τον Αντώνη Καλκαβούρα.

Περισσότερα...

Νέο διευρυμένο ωράριο για τα γυμναστήρια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής: ανοικτά Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00 – 22.00

Με νέο, διευρυμένο ωράριο συνεχίζουν τη λειτουργία τους τα δημοτικά γυμναστήρια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ξεκινώντας την καινούργια σεζόν.

Περισσότερα...

Μεγάλη η ανταπόκριση για την ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών των Ακαδημιών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Διευρύνονται τα όρια ηλικίας για να έρθουν ακόμα περισσότερα παιδιά

Περισσότερα...

Ομάδα κοριτσιών δημιουργούν οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Ποδοσφαιρική ομάδα για κορίτσια δημιουργούν για πρώτη φορά οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για παιδιά ηλικίας 10 έως 13 ετών.

Περισσότερα...