Πεμ02212019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ08:04:11 PM

Τελευταία Νέα

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου από την Κοινότητα των Green Angels

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο παραδόθηκε την Παρασκευή 1/6/2018 στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Κοινότητα Green Angels. Η συνεργασία αυτή αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποδοτική σε επίπεδο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, καθώς οι μαθητές των σχολείων του Δήμου έχουν συλλέξει περισσότερους από 3 τόνους χαρτιού και προβλέπεται να διευρυνθεί ακόμη περισσότερο. Το αμαξίδιο παραχωρήθηκε στον Δήμο ανταποδοτικά από την ναυτιλιακή εταιρεία Prime Marine που συμμετέχει στην Κοινότητα Green Angels.

Στο Γραφείο του Δημάρχου βρέθηκαν για την παράδοση η Κατερίνα Κουλέρη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Prime Marine, η Άννα Ξουλέη, ο Τάσος Γκιωνάκης και ο Νίκος Κιούσης από την κοινότητα των Green Angels. Από την πλευρά του Δήμου ήταν πέραν του Δημάρχου Τάσου Μαυρίδη, ο Αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Νίκος Γκαραβέλας και οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α'θμιας Γιώργος Τσόλας και Β'θμιας Γιάννης Μαρμαγγιόλης και η Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Εθελοντισμού Σταματούλα Τράνακα.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ως Δημοτική Αρχή δίνουμε μεγάλη σημασία στις συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα, ώστε να πετύχουμε αυτά που δεν θα μπορούσαμε μόνοι μας. Αποδεικνύεται ότι και αυτή η συνεργασία μας αποδίδει καρπούς ! Έτσι σήμερα είχα τη χαρά να δεχθώ στο γραφείο μου ένα δώρο για τις κοινωνικές μας υπηρεσίες, καθώς αυτό το ειδικό αναπηρικό καροτσάκι θα διατεθεί σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη .

Η συνεργασία, που έχουμε το τελευταίο διάστημα με την κοινότητα GREEN ANGELS σε συνεργασία με τις σχολικές μας μονάδες, τις σχολικές επιτροπές, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς αλλά κυρίως με πρωταγωνιστές, τα ίδια τα παιδιά, τους μαθητές των σχολείων μας, στην ανακύκλωση χαρτιού έφερε εξαιρετικά αποτελέσματα. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο καταφέραμε να συλλέξουμε πάνω από τρεις 3 τόνους ανακυκλώσιμου χαρτιού. Ανταποδοτικά, η κοινότητα GREEN ANGELS με τους συνεργάτες της, εθελοντές και χορηγούς διέθεσαν αθλητικό υλικό στα σχολεία του Δήμου μας και σήμερα πρόσφεραν αυτό το αναπηρικό αμαξίδιο για τις ανάγκες της κοινωνικής υπηρεσίας. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και θερμές ευχαριστίες»!

ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ