Παρ02222019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ07:52:22 PM

Τελευταία Νέα

Συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης

Συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης. Ο Δήμος συνεχίζει τον εξωραϊσμό και την εξυπηρέτηση των δημοτών, απομακρύνοντας από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής, τα εγκαταλελειμμένα οχήματα από τους δρόμους και τις γειτονιές των δύο δημοτικών κοινοτήτων. Μέχρι σήμερα έχουν απομακρυνθεί περισσότερα από 80 οχήματα και τους προσεχείς μήνες σχεδιάζεται η απομάκρυνση και άλλων.

Για τη συνεχιζόμενη δράση του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης τονίζει: «Τα εγκαταλελειμμένα οχήματα αποτελούν εστίες μόλυνσης για τους κατοίκους και καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης. Για αυτό τον λόγο οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου φροντίζουν, με τα απαραίτητα μέσα, να παραδίδουν τους δρόμους ελεύθερους για τους πεζούς και τα οχήματα. Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να συγχαρώ τις υπηρεσίες του Δήμου μας που υλοποιούν με επιτυχία το συγκεκριμένο πρόγραμμα απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων. Η καθημερινότητα του δημότη ήταν και παραμένει προτεραιότητα για μας. Προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι».

Στην περίπτωση που ένας δημότης εντοπίσει εγκαταλελειμμένο όχημα παρακαλείται να ενημερώσει το Γραφείο Δημότη στο τηλέφωνο 2106145130 ή αυτοπροσώπως στο Δημοτικό Κατάστημα Λυκόβρυσης, Διεύθυνση Περιβάλλοντος (Αγίας Βαρβάρας 25) ή ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής CitifySmart City Λυκόβρυσης- Πεύκης.

ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ