Παρ02222019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ07:52:22 PM

Τελευταία Νέα

Γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στο 1ο Πάρκο Σκύλων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Κυριακή 7 Οκτωβρίου από τις 11.00

Την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων γιορτάζει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διοργανώνοντας μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά, τους μεγάλους και τα κατοικίδιά τους την Κυριακή 7 Οκτωβρίου από τις 11.00 το πρωί στο δημοτικό Πάρκο Σκύλων (Πεύκων & Κλεισθένους).

Δραστηριότητες για ιδιοκτήτες και ζωάκια, παιδικό παιχνίδι με θέμα την αγάπη για τα ζώα, συμβουλές από κτηνίατρους και ειδικούς εκπαιδευτές, πολύ μουσική αλλά και κληρώσεις δώρων είναι μερικά μόνο από όσα έχει ετοιμάσει ο Δήμος για τους επισκέπτες της γιορτής.

Η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρίας να συστηθεί και… επίσημα στους κατοίκους της πόλης το πρώτο Πάρκο Σκύλων που δημιούργησε η δημοτική αρχή πριν από λίγους μήνες για να δώσει την ευκαιρία στα κατοικίδια και τους ιδιοκτήτες να περνούν ελεύθερο χρόνο με τους ειδικούς κανόνες ελευθερίας που ισχύουν στο πάρκο, το οποίο, να σημειωθεί, έχει ήδη γίνει δημοφιλής προορισμός για τους κάτοχους σκυλιών. Θυμίζουμε το Πάρκο Σκύλων είναι διαθέσιμος καθημερινά από τις 9.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι και από τις 18.00 το απόγευμα έως τις 21.00 το βράδυ.