Παρ02222019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ07:52:22 PM

Τελευταία Νέα

Εγκαίνια για το καινούργιο παράρτημα ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής:

Έχει ήδη διεκπεραιώσει 1000 υποθέσεις δικαιώνοντας την απόφαση της δημοτικής αρχής

Και επίσημα πλέον το καινούργιο ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής συστήθηκε στους πολίτες. Παρουσία δεκάδων Ηρακλειωτών ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, μέλη του δημοτικού συμβουλίου και χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας και Ηρακλείου, Γαβριήλ, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του παραρτήματος του ΚΕΠ, που η διοίκηση του Δήμου δημιούργησε στην περιοχή του Παλαιού Ηρακλείου για να εξυπηρετήσει ακόμα περισσότερους πολίτες, υπηρετώντας την πολιτική της αποκέντρωσης των υπηρεσιών, την ίδρυση δομών κοντά στον κάτοικο.

Και ήδη αυτό γίνεται πράξη, καθώς το νέο ΚΕΠ, έχοντας συμπληρώσει ένα μήνα λειτουργίας, έχει διεκπεραιώσει περί τις 1000 υποθέσεις πολιτών που το εμπιστεύθηκαν με τα αιτήματά τους, δικαιώνοντας την απόφαση της δημοτικής αρχής και πιστοποιώντας την βούλησή της για αποτελεσματικότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των Ηρακλειωτών.

Αυτό διαπίστωσε και στον χαιρετισμό του ο Νίκος Μπάμπαλος: «Ως δημοτική αρχή αποδεικνύουμε ακόμα μια φορά ότι είμαστε εδώ για να δίνουμε λύσεις και προοπτική. Λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας και προοπτική για τα εμβληματικά έργα που θα αλλάξουν μια και καλή το Ηράκλειο. Γιατί, η λειτουργία ενός Δήμου έχει ουσία όταν δίνει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών και αποκτά νόημα όταν εξυπηρετεί γρήγορα και αποτελεσματικά τους δημότες του».

Θυμίζουμε, το νέο ΚΕΠ λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή, 08.00 με 14.30 (τηλέφωνο επικοινωνίας 2102856050, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Για τις υπόλοιπες (μη εργάσιμες) ώρες και ημέρες οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται από το κεντρικό ΚΕΠ του δημαρχείου λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00 με 20.00 και το Σάββατο 08.00 με 14.00.

Δείτε βίντεο από τα εγκαίνια και το μήνυμα του δημάρχου στον σύνδεσμο

https://www.youtube.com/watch?v=cZ7PAiRW2PU&feature=youtu.be